Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σε αποσύνθεση το κλεφτοΠΑΣΟΚ: Ο βουλευτής Γρηγοράκος αμφισβητεί την Γεννηματά για την καρατόμηση Βενιζέλου

Σε αποσύνθεση το κλεφτοΠΑΣΟΚ: Ο βουλευτής Γρηγοράκος αμφισβητεί την Γεννηματά για την καρατόμηση Βενιζέλου

Σε κατάσταση αποσύνθεσης βρίσκεται το κλεφτοΠΑΣΟΚ και η εκλογική του μεταμφίεση το ΚΙΝΑΛ μετά το «διαζύγιο» Γεννηματά-Βενιζέλου, με τον βουλευτή Λακωνίας Λεωνίδα Γρηγοράκο να ρίχνει λάδι στην φωτιά με δηλώσεις του.

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο Γρηγοράκος υποστήριξε πως η… λύση στην συγκεκριμένη κρίση είναι να τοποθετηθεί ο Βενιζέλος στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του κόμματος και ο Καμίνης στην δεύτερη.

«Αυτή είναι η μόνη λύση. Αλλιώς οδηγούμαστε σε πλήρη αποδιοργάνωση και αποσύνθεση» είπε χαρακτηριστικά, δείχνοντας έτσι την τραγική κατάσταση διάλυσης στην οποία βρίσκεται το κόμμα, το οποίο έκλινε σ’ όλες τις πτώσεις την λέξη «κλέφτης».

Αν μάλιστα αληθεύουν οι φήμες ότι η Γεννηματά θα δείξει την πόρτα της εξόδου σε όσους διαφωνούν με την απόφασή της για την καρατόμηση του πρώην «Ντούτσε» (όπως τον είχε αποκαλέσει ο Θεόδωρος Πάγκαλος) του ΠΑΣΟΚ Βενιζέλου, τότε τόσο ο Γρηγοράκος όσο και ο Λοβέρδος και άλλοι βουλευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ είναι με το ένα πόδι εκτός κόμματος.

Καλή και γρήγορη διάλυση!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/se-aposunthesh-to-kleftopasok.-o-bouleuths-grhgorakos-amfisbhtei-thn-apofas#ixzz5pu7D4tjY

Exit mobile version