Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019

Λαθρομετανάστης κακοποίησε σεξουαλικά πεντάχρονο αγόρι. Αυτός είναι ο… πολιτισμός που εισάγει ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ στην Ελλάδα του 2019. Οι βολεμένοι στις βίλες τους και οι κακομοιραίοι στις ζούγκλες που κάποτε ήταν γειτονιές. Αυτούς ψηφίζουν όμως. Για μια θεσούλα στο δημόσιο, για ένα “ρουσφέτι” πουλάνε το μέλλον τους τόσο φθηνά που τα παιδιά τους αναγκάζονται να φύγουν στην ξενιτιά για να ζήσουν. Πίσω στο 1950 λοιπόν, αλλά χειρότερα γιατί στο 1950 υπήρχε Ελλάδα.

Γ. Τ.

Ματαιοδοξία Άδωνι: «Ελπίζω να συρρικνωθεί κι άλλο η Χρυσή Αυγή» – Έλληνες Πατριώτες θα του κάνετε την χάρη;

Δεν πάει άλλο με την υποκρισία των πολιτικών και την δικτατορία που “δημοκρατικά” μας έχουν επιβάλλει. Δεν τολμάς να πεις ότι ψήφισες Χρυσή Αυγή και πέφτει όλο το κακό συναπάντημα να σε φάει. Ε, λοιπόν ναι, ψήφισα Χρυσή Αυγή και θα ξαναψηφίσω, γιατί τους πολεμάνε όλοι οι κλέφτες και οι ψεύτες. Έχουν πολύ θράσος τα άγρια που θέλουν να διώξουν τα ήμερα. Ό,τι και να κάνουν θα είναι μάταιο και θα μας βρίσκουν μπροστά τους. Αν δεν μπουν οι κλέφτες στην φυλακή, δεν θα ησυχάσουμε!

Λένα Π.

Μητσοτάκης: Και αυτοδύναμοι να είμαστε θα συγκυβερνήσουμε

Διαλύεται το κλεφτοΠΑΣΟΚ και δεν τους βλέπω καλά. Έδιωξαν το θωρηκτό Βενιζέλο και κράτησαν τον λαθροδήμαρχο, μάλλον γιατί ήταν πιο εύκολο να τον παρκάρουν. Άντε και στους υπόλοιπους, να διαλυθούν να ησυχάσουμε. Όλα τα κόμματα που χρωστάνε στις τράπεζες, πρόδωσαν την Ελλάδα (και ευχαριστούσαν τους αμερικάνους) και μας χρεοκόπησαν αξίζουν μια θέση στα σκουπίδια της ιστορίας. Αυτές οι κινήσεις είναι καλές και πρέπει να γίνονται για να βλέπει ο λαός πόσο λαμόγια είναι. Ούτε μια ψήφο στους κλεφτοπασόκους!

Ιωάννης Γ.

Νέα σκληρά μέτρα από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ζητούν οι διεθνείς τοκογλύφοι

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-5-iouniou-2019#ixzz5pzZM2Zzl

Exit mobile version