Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Όλοι εναντίον όλων στο κλεφτοΠΑΣΟΚ: Γρηγοράκος, Ανδρουλάκης, Λοβέρδος & Μανιάτης κατά Γεννηματά για την καρατόμηση του Βενιζέλου

Όλοι εναντίον όλων στο ρημαγμένο κλεφτοΠΑΣΟΚ, καθώς η φυγή Βενιζέλου άνοιξε τον ασκό του Αιόλου για το κόμμα που έκλινε σ’ όλες τις πτώσεις την λέξη «κλέφτης».

Μετά τις χθεσινές δηλώσεις Γρηγοράκου, ο οποίος μάλιστα έθεσε ευθέως και θέμα ηγεσίας στο ΚΙΝΑΛ «αν δεν πάμε καλά στις εκλογές», υπήρξαν και άλλες παρεμβάσεις εναντίωσης απέναντι στην Γεννηματά για την καρατόμηση του Βενιζέλου.

Κάτι παραπάνω από επικριτικός, ήταν ο ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης, που εκτόξευσε ευθείες βολές κατά της Γεννηματά, λέγοντας ότι οι λάθος χειρισμοί που έγιναν από την ηγεσία του κόμματος έφεραν μια ιστορική παράταξη στο σημείο στις εκλογές της 7ης Ιουλίου να δίνει μάχη επιβίωσης. «Το να φτάνουμε στο σημείο αντί να συζητάμε το βατερλό του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές και το πώς η ΝΔ δεν θα το καρπωθεί μόνη της, να συζητάμε τα εσωτερικά του ΚΙΝΑΛ, πάει να πει ότι έγιναν λάθος χειρισμοί» τόνισε.

Επικριτικοί, επίσης, απέναντι στην Γεννηματά ήσαν με δηλώσεις τους και οι Ανδρέας Λοβέρδος και Γιάννης Μανιάτης. Το κόμμα-κατάντια που… πανηγύριζε το βράδυ της 26ης Μαΐου για την προσωρινή τρίτη θέση, βλέπει τώρα τα γεγονότα να το καταπίνουν και το ίδιο να τρώει τις σάρκες του σ’ έναν εμφύλιο πόλεμο με ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oloi-enantion-olwn-sto-kleftopasok-grhgorakhs-androulakhs-loberdos-maniaths#ixzz5pzf7kfPW

Exit mobile version