Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών στην Θεσσαλονίκη: Ένας μαχαιρωμένος στο νοσοκομείο!

Σε σχεδόν καθημερινή βάση έχουμε συμπλοκές μεταξύ αλλοδαπών σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, με την Θεσσαλονίκη να παίρνει αυτή την φορά την σειρά της.

Συγκεκριμένα, συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών σημειώθηκε τα ξημερώματα στην περιοχή ΦΙΞ στη Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένα άτομο. Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 4:00 τα ξημερώματα με αποτέλεσμα ένας νεαρός αλλοδαπός περίπου 23 ετών να τραυματιστεί από μαχαίρι, με σοβαρά χτυπήματα σε θώρακα και σαγόνι με καθαρά ανθρωποκτόνο διάθεση.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μετέφερε στο νοσοκομείο Παπανικολάου τον νεαρό ο οποίος έφερε θλαστικά τραύματα στη γνάθο και στον θώρακα. Παρά τα κρίσιμα πλήγματα που δέχθηκε, η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία στους γιατρούς.

Καταστάσεις θλιβερές όσο και επικίνδυνες, οι οποίες είναι ενδεικτικές της ανασφαλούς κατάστασης που επικρατεί σ’ όλη την Χώρα, εξαιτίας της ανικανότητας των εναλλασσόμενων κυβερνήσεων του «Συνταγματικού τόξου» να παρέχουν την απαιτούμενη ασφάλεια και ηρεμία στους πολίτες.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sumplokh-metaju-allodapwn-sthn-thessalonikh.-enas-traumatias-machairwmenos#ixzz5q0UjdkSe

Exit mobile version