Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

Συχνά πυκνά, μια από τις φερόμενες ως ”πνευματικές προσωπικότητες”, η Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ, μια αριστερή υπερτιμημένη προσωπικότητα όπως όλοι οι αριστεροί διανοούμενοι, ”χτυπάει” ή προσπαθεί να ”χτυπήσει” κι αυτήν τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή. Γνωστή διεθνίστρια, οπαδός όπως και κάθε αριστερός, της παγκοσμιοποίησης και του αριστερού ”ιδεώδους” η κα Γλύκατζη Αρβελέρ η οποία διάγει τρυφηλό βίο εν Παρισίοις, τα έβαλε ξανά με τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή, χωρίς καμία αιτία αλλά με αφορμή ένα σχόλιο του Πολάκη που την έθιξε, αφού πρώτα όμως αυτή αναφέρθηκε απαξιωτικά σε αυτόν σε συνέντευξή της στην Καθημερινή της Κυριακής. Καλά αυτοί οι κομμουνιστές – αριστεροί γνωρίζουμε πως έχουν παράδοση αλληλοφαγωμάρας όμως εδώ η Χρυσή Αυγή γιατί σήμερα στα social media αναφέρεται από την ”πνευματική” Αρβελέρ ως “πολέμια” της; Ότι δηλαδή η Χρυσή Αυγή της επιτίθεται όπως τώρα ο Πολάκης κι ότι είναι υπερήφανη γι’ αυτό; Μα διότι η Χρυσή Αυγή είναι το “αγκάθι” του κάθε ανθέλληνα κεκαλυμμένου ή απροκάλυπτου, του κάθε ”πνευματικού” ανδρός ή τε γυναικός που έφερε εδώ που είναι την Ελλάδα από κάθε άποψη. Θυμίζω πως ο Εθνικός Ιεράρχης Αμβρόσιος είχε αναφερθεί το 2012 στην συγκεκριμένη κυρία με τρόπο που ήταν πολύ δεικτικός και απόλυτος, λέγοντας πως η συγκεκριμένη κυρία Γλύκατζη Αρβελέρ, πάσχει από μια ασθένεια της όρασης που λέγεται Δαλτωνισμός σε πνευματικό επίπεδο διότι τα βλέπει όλα κόκκινα και δυσκολεύεται ή αδυνατεί να διακρίνει κάποια χρώματα, κάτι που για τον Σεβασμιότατο Αμβρόσιο “δεν επιτρέπεται”. Την κατέταξε δε στη χορεία των ανθελλήνων Δραγώνα, Ρεπούση γνωστές για τους “συνωστισμούς” τους. Επίσης θυμίζουμε πως η συγκεκριμένη ”πνευματική” κυρία, ερωτούμενη για τη ψευδοσυμφωνία των Πρεσπών απάντησε πως “είναι αντίθετη για την ονομασία Βόρεια Μακεδονία, αλλά θα προτιμούσε το Νέα Μακεδονία”! Αυτοί λοιπόν κι αυτές είναι εκείνοι κι εκείνες που πολεμούν το γνήσιο Εθνικιστικό κίνημα εν Ελλάδι. Γι΄αυτούς αποτελεί αγκάθι η Χρυσή Αυγή και είναι αυτοί που μονίμως με ιδιοτέλεια πάσης φύσεως, πολεμούν κάθε Εθνική προσπάθεια για αξιοπρέπεια των Ελλήνων έναντι των άλλων λαών. Είναι αυτοί που ενώ μπορούσαν πολλά, δεν έκαναν τίποτε άλλο παρά να μάχονται μια ανιδιοτελή προσπάθεια, αυτή της Χρυσής Αυγής, καθ’  όλη τη διάρκεια της τρυφηλής ζωής τους. Είναι τέλος αυτοί που πρώτοι εγκατέλειψαν ή θα εγκαταλείψουν το “καράβι” που λέγεται Ελλάδα σε κάθε κακό που οι ίδιοι έφεραν με διάφορους και ποικίλους τρόπους είτε με την αδιαφορία τους, είτε με τις κακοδοξίες τους (όπως η συγκεκριμένη), είτε χάριν αισχρού κέρδους. Τους αφήνουμε στην κριτική και στην χλεύη της ιστορίας και των Ελλήνων του μέλλοντος.

Μετά τιμής, Στέφανος Π.

Ευάγγελος Καρακώστας:”Καληνύχτα αριστερά, καλημέρα Πατρίδα με ισχυρή Χρυσή Αυγή”! ΒΙΝΤΕΟ

Διαγράφουν τα άρθρα 150 και 151 από τον Ποινικό Κώδικα για να την βγάλουν καθαρή, όσοι υπέγραψαν μνημόνια και όσοι προδώσαν την Μακεδονία. Άρθρα που τα τελευταία 70 χρόνια είχαν λειτουργήσει υποστηρικτικά στη διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος. Και δεν το λέω εγώ αυτό, αλλά νομικοί οι οποίοι αν και προσεγγίζουν την εν λόγω πράξη από διαφορετικές οπτικές γωνίες καταλήγουν στο έναν και μόνο συμπέρασμα πως η διαγραφή των άρθρων γίνεται για να καλύψουν τις προδοσίες εις βάρος της πατρίδας μας και του ελληνικού λαού. Αλήθεια κύριοι ποιος ψήφισε μνημόνια; ποιους βγάζει καθαρούς ο Τσίπρας; Την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ παρακαλώ. Και δώρο κερασάκι να την βγάλουν καθαρή όσοι δεν καλύπτονται από τον νόμο περί ευθύνης υπουργών για την επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών! Χρυσή Αυγή, για να ξεβρωμίσουμε από τους κλέφτες, από τους προδότες και τους απατεώνες που συντηρεί ένα σάπιο πολιτικό κατεστημένο! Μόνο Χρυσή Αυγή!

Λευτέρης Φ.

Η εθνομηδενιστική ΝΔ θα κατεβάσει τον Καιρίδη και στις βουλευτικές εκλογές

Μετά και τις δηλώσεις του Τσίπρα στην ΕΡΤ, ότι οι εκλογές θα γίνουν 7 Ιουλίου και ότι ο ελληνικός λαός θα κλιθεί να αποφασίσει ποιος θέλει να κυβερνήσει, καταλαβαίνουμε ότι η πόλωση στα δυο πρώτα κόμματα είναι αυτή που τροφοδοτεί το σύστημα. Τον Τσίπρα δεν τον ενδιαφέρει αν θα χάσει τις εκλογές, τον ενδιαφέρει ο κόσμος να διχαστεί και να δώσει το δυνατόν μεγαλύτερο ποσοστό ή στο κόμμα του ή στην ΝΔ. Για να μπορούν όλοι τους είτε έχοντας στα χέρια τους το τιμόνι της χώρας είτε όχι να μπορούν να πληρώνονται από το ελληνικό δημόσιο για να προδίδουν τους Έλληνες και την Πατρίδα μας (γιατί δικιά τους έπαψε καιρό να είναι).  Γι΄ αυτό λοιπόν, ας ξυπνήσει ο Έλληνας και ας μην δώσει αυτοδυναμία σε κανένα, είναι το ίδιο νόμισμα με διαφορετικές όψεις. Μαζί ψηφίσανε όλα τα προδοτικά νομοσχέδια, μαζί τα μνημόνια, στον δρόμο που χάραξε η ΝΔ για την προδοσία της Μακεδονίας σε αυτόν βάδισε ο Τσίπρας, και σειρά έχει η Θράκη και το Αιγαίο. Έλληνα ξύπνα, και δώσε την ψήφο σου σ΄ αυτούς που θα μας βγάλουν από αυτόν τον Γολγοθά! Ψήφο μόνο στους Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής!

Οδυσσέας Λ.

ΕΛΑΜ: Οι προκλήσεις της Τουρκίας δεν θα κοπάσουν με ενδοτισμό

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-6-iouniou-2019#ixzz5q0wDrjce

Exit mobile version