Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεύτε τελευταίον… διορισμόν: Λίγο πριν κλείσει η Βουλή βολεύονται θυγατέρες και λοιποί ημέτεροι

Δεύτε τελευταίον… διορισμόν: Λίγο πριν κλείσει η Βουλή βολεύονται θυγατέρες και λοιποί ημέτεροι

Μπορεί ο Βούτσης να εξέφρασε την ελπίδα του ότι οι τροπολογίες της τελευταίας στιγμής δεν θα είναι «πολλές και προεκλογικές», όμως όπως αποδεικνύεται η εβδομάδα αυτή είναι για τους συριζαίους μια ευκαιρία για μια τελευταία επιδρομή στο Δημόσιο, προκειμένου να εξασφαλίσουν τις κόρες τους και τους κολλητούς τους.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, από τα έγγραφα τις τελευταίες ημέρες έχουν κατατεθεί δεκάδες διορισμοί και μετατάξεις ημετέρων, θυγατέρων, πρώην συζύγων, μετακλητών υπαλλήλων βουλευτών κ.ο.κ. ως προετοιμασία για τις επερχόμενες εκλογές.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ο Βούτσης, που ήλπιζε ότι οι τροπολογίες δεν θα είναι «πολλές και προεκλογικές», κατάφερε να βολέψει την πρώην σύζυγό του, την οποία μετέθεσε στην Βουλή, και την ιδιαιτέρα του, την οποία τοποθέτησε ως αναπληρωματικό μέλος του ΔΣ στη Σιβιτανίδειο σχολή.

Κατά τα άλλα, η κόρη της προϊσταμένη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Ειρήνη Πανταλού, βολεύτηκε στο Ίδρυμα της Βουλής, ενώ η κόρη της Τασίας Χριστοδουλοπούλου πήρε την μετάταξη των ονείρων της, μαζί με δεκάδες άλλες περιπτώσεις συριζαίων.

Συνηθισμένα πράγματα, δηλαδή, στο προτεκτοράτο της Μεταπολίτευσης…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/deute-teleutaion-diorismon-ligo-prin-kleisei-h-boulh-boleuontai-thugateres#ixzz5q5wUi2Vj

Exit mobile version