Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το ηθικό… πλεονέκτημα της αριστεράς: Ο βιασμός γίνεται πλημμέλημα!

Το ηθικό… πλεονέκτημα της αριστεράς: Ο βιασμός γίνεται πλημμέλημα!

Στον νέο κώδικα προβλέπεται ο βιασμός να ανήκει πλέον στα πλημμελήματα! Στο άρθρο 336 του νέου ποινικού κώδικα στην παράγραφο 5 αναφέρεται το εξής παράλογο: «όποιος, εκτός από την περίπτωση της παραγράφου 1, εξαναγκάζει άλλον σε επιχείρηση ή ανοχή γενετήσιας πράξης απειλώντας αυτόν με παράνομη πράξη ή παράλειψη, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών ετών».

Δηλαδή θέλει να μας πει ο νομοθέτης ότι υπάρχουν δυο ειδών βιασμοί… Αυτοί που γίνονται υπό καθεστώς μεγάλης απειλής για την σωματική ακεραιτότητα και αυτοί που γίνεται με «μικρότερη» απειλή. Ο ένας βιασμός δηλαδή θα είναι κακούργημα και ο άλλος, απλό πλημμέλημα.

Όλοι γνωρίζουμε ότι τα θύματα βιασμού βρίσκονται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και αδυνατούν να καταγγείλουν το βίαιο και αποτρόπαιο συμβάν στα αρμόδια όργανα. Με την τροποποίηση αυτήν, θα έρθουν σε ακόμη πιο δύσκολη θέση, αφού θα πρέπει να αποδείξουν ότι όντως βιάστηκαν και όχι ότι απλως «ανέχτηκαν» τον βιαστή τους.

Τι άλλο βεβαίως θα μπορούσε να περιμένει κανείς από μια κυβέρνηση, ιδεολογικά παρακλάδια της οποίας, έτρεξαν να συνδράμουν για τα δικαιώματα του βιαστή της Μυρτούς; Τι άλλο θα μπορούσαμε να περιμένουμε από έναν πρωθυπουργό που δεξιώθηκε τον κάθε λαθρομετανάστη και όχι τα θύματα της αθρόας λαθρομετανάστευσης;

Τι νόημα έχει ακριβώς αυτή η διάταξη; Μήπως την απενοχοποίηση της κουλτούρας των λαθρομεταναστών που πιστεύουν ότι οι γυναίκες είναι κατώτερες, και -αναλόγως τον ενδυματικό κώδικα που ακολουθούν- θα πρέπει να υποκύπτουν στις ορέξεις τους;

Η Ελληνίδα που επιθυμεί να ζει ελεύθερη και χωρίς φόβο στην Πατρίδα της, έχει μόνο μια επιλογή στις επερχόμενες εκλογές: να στηρίξει το μοναδικό κόμμα που θα παλέψει για τα δικαιώματά της, απέναντι στην υποκουλτούρα ολόκληρων λαών που αντιμετωπίζουν την γυναίκα ως κατώτερο ον, μια υποκουλτούρα που βίαια προσπαθούν να επιβάλλουν σε ολόκληρη την Ευρώπη. Συγκεκριμένα στην Πατρίδα μας, οι γυναίκες πάλεψαν χρόνια για να αποτινάξουν τούρκικες αντιλήψεις περί κατωτερότητας των γυναικών, και οι αντιλήψεις αυτές εισβάλλουν τώρα ξανά από την πίσω πόρτα.

Έχουμε δικαίωμα να κυκλοφορούμε ελεύθερες, να επιλεγούμε όποιον ενδυματικό κώδικα επιθυμούμε και όταν λέμε «όχι» να είναι «ΌΧΙ», χωρίς να χρειάζεται να μας πολτοποιήσουν το κεφάλι σε έναν βράχο για να αποδειχτεί ο βιασμός. Ψηφίζω Χρυσή Αυγή γιατί είμαι γυναίκα και έχω δικαιώματα!

Χρήστου Ευγενία

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-hthiko-pleonekthma-ths-aristeras-o-biasmos-ginetai-plhmmelhma#ixzz5q5xcaihj

Exit mobile version