Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Έθνος”: Το μέλλον ανήκει στην Χρυσή Αυγή – Σύντομα θα είναι πολύ ισχυρότερη από ό,τι σήμερα!

“Έθνος”: Το μέλλον ανήκει στην Χρυσή Αυγή - Σύντομα θα είναι πολύ ισχυρότερη από ό,τι σήμερα!

Η μεγάλη αντεπίθεση της Χρυσής Αυγής στις εκλογές της 7ης Ιουλίου με μοχλό την αφυπνισμένη Ελληνική Νεολαία έχει θορυβήσει το σύστημα των χρεοκοπημένων κομμάτων και των διαπλεκόμενων καναλιών που παραδέχεται πως πολύ σύντομα το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα θα είναι πολύ ισχυρότερο από ό,τι σήμερα.

Συγκεκριμένα, ο αρθρογράφος του “Έθνους” Ευάγγελος Χεκίμογλου επισημαίνει στην σημερινή του στήλη:

Ματαίως χάρηκαν μερικοί σχολιαστές ότι ο ναζισμός δήθεν υπέστη ήττα. Διότι, αν το 13% των νέων ψήφισε ένα κόμμα που συνολικά έλαβε περί το 4%, έπεται ότι η δύναμη του κόμματος αυτού προέρχεται κυρίως από τη νεολαία. Συνεπώς, σε μερικά χρόνια θα είναι πολύ ισχυρότερο από ό,τι σήμερα“.

Για τον χαρακτηρισμό περί “ναζισμού” δεν θα ασχοληθούμε, έχουν δοθεί τα τελευταία χρόνια πάμπολλες αρμόζουσες απαντήσεις και η εν λόγω προπαγάνδα έχει πλήρως καταρρεύσει.

Όντως ματαίως και πρόσκαιρα χάρηκαν τα συστημικά παπαγαλάκια. Στις 7 Ιουλίου η Χρυσή Αυγή αντεπιτίθεται και θα αποτελέσει την φωνή της Εθνικής Αντίστασης στην επόμενη Βουλή!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-chrush-augh-tha-einai-polu-ischuroterh-apo-oti-shmera#ixzz5q61imoWB

Exit mobile version