Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το αίμα νερό δεν γίνεται… Οι συριζαίοι καταχειροκρότησαν τον Βενιζέλο!

Το αίμα νερό δεν γίνεται... Οι συριζαίοι καταχειροκρότησαν τον Βενιζέλο!

Πολλοί είναι αυτοί που παραξενεύτηκαν από το γεγονός ότι ο «μεγάλος εχθρός» του ΣΥΡΙΖΑ Ευάγγελος Βενιζέλος καταχειροκροτήθηκε στην Βουλή, όχι όπως ήταν αναμενόμενο από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ (στο οποίο ανήκε για πάνω από 25 χρόνια), ούτε από τους βουλευτές της ΝΔ (με τους οποίους συγκυβέρνησε για 2,5 χρόνια), αλλά από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ήσαν οι μόνοι που ήσαν παρόντες στην Βουλή και όχι απλώς τον χειροκρότησαν, αλλά πολύ περισσότερο αποχαιρέτησαν όλοι τους δια χειραψίας(!) τον πρώην «Ντούτσε» του ΠΑΣΟΚ, πριν αυτός φύγει από εκεί και πάει στο γραφείο του «εταίρου πλήρους ευθύνης» Σαμαρά, (προφανώς για να κλάψουνε παρέα τα κυβερνητικά μεγαλεία του παρελθόντος), με τον οποίο μαζί κατέστρεψαν την Χώρα και μαζί έφεραν τους εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία.

Γιατί εδώ ακριβώς κρύβεται το… μυστικό του θερμού χειροκροτήματος των συριζαίων προς τον αλαζόνα εγωπαθή, υπερφίαλο και πληθωρικά χυδαίο πρώην αντιπρόεδρο της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Δεν έκαναν τίποτα άλλο από το να ευχαριστήσουν έναν εκ των δύο βασικών συντελεστών που με τις πράξεις τους συνετέλεσαν στον μέγιστο βαθμό να έρθει στην εξουσία το επί δεκαετίες κολλημένο στο 3-4% συνονθύλευμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Συν τοις άλλοις, αυτό το χειροκρότημα αποτέλεσε μια ακόμη έμμεση και μεταφορική απόδειξη της πασίγνωστης ρήσης «όλα τα …. έχουν την ίδια μούρη», (θυμίζουμε και το ανάλογο σκηνικό χειροκροτήματος των συριζαίων για τον έχοντα απίστευτο μίσος κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Δένδια), καθώς η πλήρης μνημονιακή μετάλλαξη (και) του ΣΥΡΙΖΑ πέρασε μέσα και από την απότιση φόρου τιμής σε έναν απίστευτα δουλοπρεπή υπηρέτη των διεθνών τοκογλύφων, το παράδειγμα του οποίου μιμήθηκε ακόμη πιο επιτυχημένα η «Πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνηση.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-surizaioi-katacheirokrothsan-ton-benizelo-anagnwrizontas-thn-sumbolh-tou#ixzz5q62hbW7Y

Exit mobile version