Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κυνικοί μέχρι το τέλος οι συριζαίοι! Χριστοδουλοπούλου: «Ζητώ συγγνώμη από τον ΣΥΡΙΖΑ»… Τον Ελληνικό λαό τον έχει “γραμμένο”

Ακόμη και στον κυβερνητικό επιθανάτιο ρόγχο τους, οι συριζαίοι φροντίζουν να δείχνουν πόσο κυνικοί είναι και πού ακριβώς «γράφουν» τον Ελληνικό Λαό.

Ένα από τα πλέον εριστικά και υπερφίαλα πρόσωπα της «Πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνησης, η Τασία Χριστοδουλοπούλου (γνωστή και ως «κυρά Τασία»…), με αφορμή την λαϊκή κατακραυγή για την απόσπαση της κόρης της στην Βουλή ζήτησε «συγγνώμη από τον ΣΥΡΙΖΑ, την κυβέρνηση, τους φίλους και τους συντρόφους μου, που τους στενοχώρησα»! Η «συγγνώμη» δεν αφορούσε καθόλου τον Ελληνικό Λαό, τον οποίο προφανώς η Χριστοδουλοπούλου «γράφει» κανονικά και εννοείται ότι αυτή η «συγγνώμη» δεν έχει να κάνει με το ανήθικο περιεχόμενο της όλης υπόθεσης, αλλά μόνο με την πολεμική ζημιά που υφίσταται ο ΣΥΡΙΖΑ από τις δηλώσεις αυτές.

Το συμφέρον του κόμματος, δηλαδή, μετράει μόνο, ενώ οι Έλληνες είναι καλοί (και κορόιδα) όταν ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ, όταν ξεγελιούνται από τα ψέματά του, όταν χρησιμοποιείται η ψήφος τους για να μετατρέπεται το περιβόητο «ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς» στο αληθινά αισχρό περιεχόμενό του, δηλαδή στην εξυπηρέτηση των πιο στενών ατομικών συντηρητικών συμφερόντων των συριζαίων και των οικογενειών τους. Τώρα που η Χριστοδουλοπούλου θα αποσυρθεί από την πολιτική, μπορεί να πάει «να λιαστεί» κι αυτή παρέα με τους «πρόσφυγες», για τους οποίους τόσο πολύ νοιάζεται.

Μπορεί, επίσης, να πάει για… κρασί με κάτι άλλους θλιβερούς «δικαιωματάκηδες» συριζαίους, που κουνάνε επιδεικτικά το δάχτυλό τους στην κοινωνία, ασχολούνται σε καθημερινή βάση με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για ευνόητους λόγους και κατά την διάρκεια της κυβερνητικής θητείας του ΣΥΡΙΖΑ βόλεψαν σε κυβερνητικά πόστα όχι μόνο τον εαυτό τους, αλλά και μέλη της οικογένειάς τους.

Τόσο η Χριστοδουλοπούλου όσο και ο Βούτσης, ο Σκουρλέτης, ο Μπαλάφας, ο Πολάκης και άλλα «λιγούρια της εξουσίας» εάν έκαναν ένα καλό στον Τόπο, αυτό είναι ότι έβγαλαν την ψεύτικη μάσκα του καλλωπισμού και έδειξαν το πραγματικά πανάσχημο και ρυτιδιασμένο πρόσωπο της αριστεράς στον Ελληνικό Λαό.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kunikoi-mechri-to-telos-oi-surizaioi.-christodoulopoulou-zhtw-suggnwmh-apo#ixzz5qAqGUrpb

Exit mobile version