Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Γαβρόγλου επιθεώρησε και ο Μητσοτάκης θα εγκαινιάσει το ισλαμικό τέμενος στον Βοτανικό!

Ο Γαβρόγλου επιθεώρησε και ο Μητσοτάκης θα εγκαινιάσει το ισλαμικό τέμενος στον Βοτανικό!

Σε δεινή πολιτική θέση έχουν βρεθεί οι συριζαίοι, οι οποίοι αντιλαμβάνονται το τέλος να έρχεται, έχοντας βρεθεί σε ένα πλήρες αδιέξοδο.

Από την μία, λοιπόν, δεν μπορούν να κάνουν περίλαμπρα, όπως θέλανε, τα εγκαίνια του τεμένους γιατί αυτό θα σημάνει ένα ακόμα δυσβάσταχτο πολιτικό κόστος, που δεν μπορούν να έχουν την στιγμή που καταρρέουν.

Από την άλλη, βεβαίως, θέλουνε τις ψήφους των ισλαμιστών και δη των οργανώσεων του Soros και έτσι σήμερα, Γαβρόγλου και Σπίρτζης, πραγματοποίησαν επίσημη επίσκεψη στο τζαμί του Βοτανικού, προκειμένου να «επιθεωρήσουν την πρόοδο» και να συναντηθούν με τον άνθρωπο του Soros μέσα στο τζαμί, τον διορισμένο ιμάμη και μέλος ΜΚΟ, Ζακί Μοχάμεντ.

Το πρόβλημα στην συλλογιστική Σύριζα, προκειμένου να μην υποστεί πολιτικό κόστος από τους ορθόδοξους ψηφοφόρους και από την άλλη να προσεταιριστούν τους ισλαμιστές έχει ένα τεράστιο κενό.

Από την μία, οι Έλληνες Ορθόδοξοι, έχουν αντίληψη ότι το τέμενος είναι έργο από κοινού του «συνταγματικού τόξου», αφού πέρασε με τις ψήφους όλων, πλην Χρυσής Αυγής, και έτσι σιχαίνονται τόσο τον Σύριζα, όσο και τη ΝΔ.

Από την άλλη μεριά, η ΝΔ έχει στενότερες σχέσεις με τις ΜΚΟ του Σόρος και θα διασπαστεί η ψήφος των ισλαμιστών. Θυμίζουμε ότι η οικογένεια Μητσοτάκη έχει στενές σχέσεις με ΜΚΟ, έχει την ξαδέρφη Μητσοτάκη που έχει στενές σχέσεις με το ίδρυμα Soros στην Ελλάδα και τον αδερφό του κουμπάρου του Soros ως σύμβουλο του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Πάντως, το γεγονός ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες τα εγκαίνια μετατίθενται για Σεπτέμβριο επιβεβαιώνει την Χρυσή Αυγή, που είχε πει ότι τα εγκαίνια του τζαμιού θα τα κάνει ο Μητσοτάκης. Δίκαιο, άλλωστε, αυτό αφού το έχει ψηφίσει.

Ποιος θα κάνει εγκαίνια στο τζαμί τώρα που δεν προλαβαίνει ο Τσίπρας; Δείτε και διαδώστε το ΒΙΝΤΕΟ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-gabroglou-epithewrhse-kai-o-mhtsotakhs-tha-egkainiasei-to-tzami-ston-bota#ixzz5qAqiedkH

Exit mobile version