Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μετά το Αιγαίο και τον Έβρο, νέα πύλη εισόδου λαθρομεταναστών έγινε και το Θρακικό πέλαγος

Μετά το Αιγαίο και τον Έβρο, νέα πύλη εισόδου λαθρομεταναστών έγινε και το Θρακικό πέλαγος

Μετά το Αιγαίο πέλαγος και τον Έβρο, μια ακόμη πύλη εισόδου λαθρομεταναστών φαίνεται να δημιουργείται μέσω του Θρακικού πελάγους, καθώς την Τετάρτη εντοπίστηκαν 74 άτομα σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, στο ίδιο, ωστόσο, σημείο.

Πιο συγκεκριμένα, το Λιμενικό εντόπισε φουσκωτό με 41 λαθρομετανάστες στην θαλάσσια περιοχή Ζουράφας, τους οποίους και μετέφερε στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης. Σε άλλο παρόμοιο περιστατικό, σκάφος του Λιμενικού εντόπισε φουσκωτή λέμβο με 33 επιβαίνοντες λαθρομετανάστες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν επίσης στην Αλεξανδρούπολη.

Είναι ολοφάνερο ότι αντί να θωρακίζονται επιτέλους αποτελεσματικά τα σύνορά μας σε στεριά και θάλασσα, αντιθέτως ανοίγουν νέα μέτωπα λαθρομετανάστευσης, τα οποία και οξύνουν ακόμη περισσότερο το καίριο αυτό ζήτημα. Και με δεδομένο ότι πλέον είναι καλοκαίρι και η προεκλογική περίοδος θα ξεχαρβαλώσει ακόμη περισσότερο τον ήδη ανύπαρκτο κρατικό μηχανισμό, μπορεί ο καθένας να αντιληφθεί τι σημαίνει αυτό για τις περαιτέρω εξελίξεις των γεγονότων στο συγκεκριμένο θέμα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/meta-to-aigaio-kai-ton-ebro-nea-pulh-eisodou-lathrometanastwn-egine-kai-to#ixzz5qC0PRmpi

Exit mobile version