Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 8 Ιουνίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 8 Ιουνίου 2019

Τελικά το παλιό ΠΑΣΟΚ… το ορθόδοξο δεν είναι μόνο ο Σύριζα. Όχι, είναι και το απόκομμα “των επιστολών του Χριστού”, μιας που ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του Κατσανέβα, πρώην βουλευτή της ΠΑΣΟΚαρίας και πρώην γαμπρού του Ανδρέα! Και αυτοί το παίζουν πατριώτες και αντισυστημικοί, που προέρχονται από τα μνημονιακά κόμματα τόσο ο Βελόπουλος όσο και ο Κατσανέβας! Έλληνα πατριώτη ξύπνα, η μόνη πραγματική πατριωτική φωνή είναι η Χρυσή Αυγή! Ορφανά της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, σκέφτονται μόνο την καρέκλα τους και τον μισθό τους, η Πατρίδα γι΄ αυτούς είναι σημαία ευκαιρίας και όχι Λάβαρο επαναστατικό!

Γιώργος Χ.

Η. Παναγιώταρος προς συριζαίους: Εμείς θα είμαστε περήφανοι κι εσείς περίγελοι! ΒΙΝΤΕΟ

Μας έχετε ταράξει στην ειλικρίνεια κυρά Τασία από τους λαθρομετανάστες που λιάζονται και μετά εξαφανίζονται μέχρι το αμίμητο… χρησιμοποίησα τις διασυνδέσεις μου. Και τι καταστροφή! Δεν θα κατεβείτε υποψήφια στις Εθνικές εκλογές με τον Σύριζα! Θεωρώ πως μετά την αποχώρηση Βενιζέλου και την δήλωσή του ότι θα είναι ένας μάχιμος πολίτης αυτό είναι το δεύτερο μεγάλο πλήγμα για την δημοκρατία, το ότι δεν κατεβαίνει η Τασία εκλογές. Εγώ να προτείνω κάτι καλύτερο: Να μην κατέβει όλος ο Σύριζα στις Εθνικές εκλογές και ας πάρει αγκαζέ και την ΝΔ που μαζί ψηφίζανε το μαύρο μέλλον των Έλληνων της ΝΔ. Άντε να δει ένα καλό αυτός ο τόπος, μπας και δούμε άσπρη ημέρα και εμείς!

Ιωάννα Ζ.

Ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος στην διήμερη επίσκεψη του Πατριάρχη Αλεξανδρείας στην Μαγνησία – Φωτογραφίες

Έτσι μπράβο, να αρχίζουν να ανακαλούν οι φυλλάδες και τα πληρωμένα παπαγαλάκια του συστήματος την λάσπη που έχουν πετάξει εναντίον του Κινήματός μας και των Συναγωνιστών μας. Έχουν δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια την μεγαλύτερη πολιτική σκευωρία που στήθηκε ποτέ και έχουν αποπροσανατολίσει τον κόσμο από το τι πραγματικά είναι η Χρυσή Αυγή, επειδή τους κόβουν μεροκάματο τα μνημονιακά αφεντικά τους. Όλοι να ανακαλέσουν και να σταματήσουν αυτό τον πόλεμο, γιατί αν έχουν λίγη τσίπα επάνω τους θα πρέπει να αρχίσουν να προβάλλουν τις πραγματικές θέσεις της Χρυσής Αυγής και όχι τα ευφάνταστα παραμυθάκια που έπλασαν στα καταγώγια της Συγγρού και του Μαξίμου.

Ζωή Η.

Κυνικοί μέχρι το τέλος οι συριζαίοι! Χριστοδουλοπούλου: «Ζητώ συγγνώμη από τον ΣΥΡΙΖΑ»… Τον Ελληνικό λαό τον έχει “γραμμένο”

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-8-iouniou-2019#ixzz5qD4rB4Nv

Exit mobile version