Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Συναγωνιστής Αλέξανδρος Γέροντας στην “Εθνικιστική Φωνή” – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Στην εκπομπή του Γεώργιου Ρεντετάκου μίλησε ο Συναγωνιστής Αλέξανδρος Γέροντας, αναφορικά με τα φλέγοντα ζητήματα της επικαιρότητας και την εκλογική μάχη που έρχεται, αυτή των Εθνικών εκλογών την 7η Ιουλίου.

Αρχικά υπογράμμισε πως το εκλογικό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών μπορεί να έδωσε τροφή στους εχθρούς του Εθνικιστικού Κινήματος, αλλά αν κάποιοι νομίζουν ότι θα λυγίσουμε είναι γελασμένοι. καθώς η Χρυσή Αυγή είναι πιο ενωμένη και πιο δυνατή από ποτέ.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην πολιτική ατζέντα της Νέας Δημοκρατίας, η οποία δεν έχει ουδεμία διαφορά με αυτήν του ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα η ΝΔ είχε τονίσει πως θα σεβαστεί την Συμφωνία των Πρεσπών, επίσης ψήφισε υπέρ του ισλαμικού τεμένους στον Βοτανικό και φυσικά είναι υπέρ των εκατοντάδων χιλιάδων παράνομων μεταναστών όπως ακριβώς και η αριστερή σημερινή κυβέρνηση.

Κλείνοντας, ο Συναγωνιστής Αλέξανδρος Γέροντας απάντησε με επιχειρήματα σε όλη την λάσπη που έχει δεχθεί το Εθνικιστικό Κίνημα από επαγγελματίες “πατριώτες” που εξυπηρετούν συγκεκριμένα πολιτικά συμφέροντα, τονίζοντας πως δεν γίνεται να κοιμάσαι Πατριώτης και να ξυπνάς φιλελεύθερος. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sthn-ekpomph-tou-gewrgiou-rentetakou-milhse-o-sunagwnisths-alejandros-geron#ixzz5qHkqRUre

Exit mobile version