Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ποιος είναι ο καλύτερος φίλος του Ζάεφ, τώρα που έφυγε ο Τσίπρας;

YouTube Poster

Δεν στενοχωρήθηκε και πολύ ο πρωθυπουργός του κρατιδίου των Σκοπίων για την κατάρρευση του Τσίπρα και την διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Ζόραν Ζάεφ, όταν ρωτήθηκε για την απόφαση του Τσίπρα να προχωρήσει εσπευσμένα σε πρόωρες βουλευτικές εκλογές και κατά πόσο αυτές θα επηρεάσουν την Συμφωνία των Πρεσπών, δήλωσε:

«Εκτιμώ και σέβομαι τον φίλο μου Αλέξη Τσίπρα. Δημιουργήσαμε μια προσωπική φιλία. Ζήτησα ακόμη και από τους πολίτες να οικοδομήσουν μια τέτοια φιλία, όπως αυτή που έχω με τον πρωθυπουργό Τσίπρα. Και μάλλον θα παραμείνουμε φίλοι μέχρι το τέλος της ζωής μας, είτε θα είναι πρωθυπουργός είτε θα είμαι πρωθυπουργός. Η Συμφωνία των Πρεσπών επικυρώθηκε στα δύο κοινοβούλια και γνωρίζω ότι δεν υπάρχει πολιτικός ο οποίος να αντιτίθεται στα συμφέροντα των πολιτών που τηρούν τις συμφωνίες, οπότε το μέλλον αυτής της Συμφωνίας είναι εγγυημένο και θετικό».

Ο πρωθυπουργός του γειτονικού ψευδοκράτους που έχει κλέψει το όνομα και την Ιστορία της Μακεδονίας με την προδοσία των Πρεσπών είναι σίγουρος ότι ο επόμενος καλύτερος φίλος των Σκοπίων είναι ο Μητσοτάκης, ο οποίος θα εφαρμόσει κατά γράμμα την προδοσία.

Τα “κλοπιμαία” είναι εγγυημένα και θα διατηρηθούν στα χέρια των ψευτομακεδόνων, αφού η ΝΔ δεν θα καταργήσει την συμφωνία των Πρεσπών, αλλά θα την σεβαστεί όπως έχει δηλώσει πολλάκις ο πρόεδρός της.

ΜΟΝΟ ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος έχει δεσμευτεί προς όλους τους διεθνείς οργανισμούς πως όταν ο Ελληνικός Λαός δώσει την δύναμη στην Χρυσή Αυγή το κουρελόχαρτο της προδοσίας των Πρεσπών θα πεταχτεί στον κάλαθο των αχρήστων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/poios-tha-einai-o-kaluteros-filos-tou-zaef-twra-pou-efuge-o-tsipras-binteo#ixzz5qHlaBRsC

Exit mobile version