Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Kυριακή 9 Ιουνίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Kυριακή 9 Ιουνίου 2019

Τi μεγάλη ντροπή και τι μεγάλο κατάντημα. Άλωση της Πόλης των Πόλεων το 1453, τετρακόσια χρόνια σκλαβιάς, χιλιάδες Έλληνες νεκροί και ξεριζωμένοι από τους Τούρκους το 1922 στην Μικρασιατική καταστροφή, η μισή Κύπρος κατεχόμενη και το μισό Αιγαίο διεκδικούμενο από την ημισέληνο και ο Γαβρόγλου εγκαινιάζει το Ισλαμικό Τέμενος στην Αθήνα κάτω από την Ακρόπολη. Προδότες και ανθέλληνες πολιτικοί που ξεχνούν την ιστορία μας και δίνουν κίνητρα στους ισλαμιστές λαθρομετανάστες που κουβάλησαν εδώ να αποκτούν ολοένα και περισσότερα δικαιώματα. Αυτοί του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας τι νομίζουν; Ότι οι πακιστανοί, οι αφγανοί και οι μουσουλμάνοι αλβανοί που θα προσεύχονται στο Τέμενος σε περίπτωση πολεμικής σύρραξης με την Τουρκία θα πάρουν το μέρος των Ελλήνων; Εγώ μένω στην δήλωση του Αρχηγού μας Νικολάου Μιχαλολιάκου.”Τέμενος ούτε στην Αθήνα, ούτε πουθενά στην Ελλάδα”. Στις 7 Ιουλίου οι προδότες θα πληρώσουν και για το ισλαμικό τέμενος και για όλα τα εγκληματά τους. Ζήτω η Χρυσή Αυγή. Ζήτω η Νίκη.

Γεωργία Π.

Ψηλά τα Λάβαρα τα Τιμημένα! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Πριν αλλάξουν οι κυβερνήσεις πρέπει να αλλάξει ο Έλληνας. Δεν γίνεται να είμαστε υπό οικονομική κατοχή τόσα χρόνια και να κυβερνάνε οι συνεργάτες των δυναστών μας. Πρέπει να καταλάβει ο Έλληνας, ότι κανένας τους δεν μπορεί να μας σώσει γιατί αυτοί που περιφέρονται ως σωτήρες είναι αυτοί που δίνουν τα χέρια με τους εχθρούς μας και εμάς μας τσαλαπατάνε ολοένα και πιο πολύ, να πάμε ολοένα και πιο χαμηλά. Αυτές οι εκλογές που έρχονται πρέπει οπωσδήποτε να στείλουν ένα μήνυμα και αυτό το μήνυμα δεν θα δοθεί αν αντί για τον Αλέξη έχουμε τον Κούλη. Από την ίδια πολιτική φάρα είναι και οι δύο, επιτέλους ξυπνήστε και ψηφίστε με κύριο γνώμονα το συμφέρον της Πατρίδας. Την 7η Ιουλίου ψηφίστε Ελληνικά και μόνο! ΜΟΝΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Ιορδάνης Χ.

Υποψήφιος με τον κομπογιαννίτη Βελόπουλο ο γαμπρός του Ανδρέα Παπανδρέου… Λέτε να πάρει και την Μιμή;

Έκλεισαν δυο εργοστάσια στην Ελλάδα και η ΝΔ προσπαθεί να προπαγανδίσει ότι κλείνουν λόγω αριστεράς. Αμ δεν είναι Μητσοτάκη μόνο η αριστερά, είστε και εσείς που προηγηθήκατε και που έρχεστε ξανά να διαλύσετε ότι δεν προλάβατε. Ο άλλος επιχειρηματίας είναι, θα παίζει με τα κομματόσκυλα; Χαιρετώ σας και βγάλτε τα πέρα μόνοι σας. Και να ήτανε μόνο οι επιχειρήσεις; Πόσα νέα παιδιά φεύγουν στο εξωτερικό απογοητευμένα από τις πολιτικές που εφαρμόζετε όλοι σας αυτά τα χρόνια. Και ύστερα μιλάτε για ανάπτυξη… Ποια ανάπτυξη να έρθει όταν στο τέλος αφήνετε μόνο καμένη γη; Η μόνη ανάπτυξη που έρχεται είναι στην περιουσία σας.

Φάνης Α.

Σε ποια περιοχή της Ελλάδος βγήκε πρώτο κόμμα η Χρυσή Αυγή με 25,72%;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-9-iouniou-2019#ixzz5qIzIRUiT

Exit mobile version