Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πάμε ταμείο…

Πάμε ταμείο...

Καλές οι προεκλογικές ατάκες του «δημοκρατικού τόξου» περί σοβαρού κράτους από την πλευρά των αριστερών και «λαμπερών σωτήρων» από την υποτιθέμενη δεξιά του Μητσοτάκη, Μπακογιάννη, Ψαριανών κλπ. Όμως η αλήθεια των αριθμών είναι σκληρή. Ούτε το κράτος που έστησε η θλιβερή συγκυβέρνηση ΣυΡιζΑνΕλ είναι σοβαρό, ούτε βέβαια η Ν.Δ. έχει την οποιαδήποτε θέληση να «σώσει» τον τόπο, πόσο μάλλον που, δεν μπορεί.

Οι θριαμβευτικές εξαγγελίες εξόδου από τα μνημόνια είναι τζούφιες και αποδεικνύονται τέτοιες κάθε μέρα. Αλλά και οι προσδοκίες που πουλάει η Ν.Δ. περί ανάπτυξης και επενδυτών, είναι το ίδιο κάλπικες και παραπλανητικές. Απόδειξη είναι η έκθεση των «θεσμών» που θα αποφασίστηκε να δοθεί την ερχόμενη εβδομάδα και θα προειδοποιεί την Αθήνα για τις αναγκαίες (κι αναγκαστικές) διορθωτικές κινήσεις που πρέπει να γίνουν, αφού οι δανειστές που δήθεν έφυγαν, είναι εδώ και είναι δυσαρεστημένοι!

Καπάκι λοιπόν στην πλημμυρίδα πλειστηριασμών οικιών των Ελλήνων, που έχει ήδη ξεκινήσει, οι δανειστές ζητούν διορθωτικές κινήσεις κόστους 2 δισ μέσα στο 2019 (!), με μορφή νέων μέτρων. Αναμένεται επ’ αυτού και έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η οποία θα επιβεβαιώνει αυτή την μαύρη τρύπα. Η κυβέρνηση που θα εκλεγεί στις 7 Ιουλίου, πριν καλά-καλά αναλάβει την εξουσία θα αναγκαστεί να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τους δανειστές για το δύσκολο αυτό θέμα.

Όποιος θα είναι υπουργός Οικονομικών θα πρέπει να στηρίξει ότι είναι εφικτό και θα επιτευχθεί το πρωτογενές πλεόνασμα 4,1% του ΑΕΠ το 2019 έναντι της πρώτης πρόβλεψης για 3,6% του ΑΕΠ.

Με δυο λόγια, καλές οι προεκλογικές φιέστες, τα τεράστια εκλογικά περίπτερα (ποιος τα πληρώνει αυτά άραγε;) αλλά η πραγματικότητα είναι δύσκολη, τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα και με μαθηματική ακρίβεια, θα συγκρουστεί μετωπικά, με όλα τα ψέματα και τις παραπλανητικές εξαγγελίες της αριστερής κυβέρνησης αλλά και της Ν.Δ.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι, από την σφοδρή αυτή μετωπική σύγκρουση, θύμα θα βγει πάλι ο λαός. Τραυματίες θα είμαστε όλοι εμείς. Στην εντατική θα μπει ξανά η κοινωνία και η οικονομική δραστηριότητα της χώρας. Θα δούμε πάλι μαθητευόμενους μάγους των οικονομικών, να προσπαθούν να λύσουν τον γόρδιο δεσμό των μνημονίων, αλλά εν τέλει να σκύβουν απλά μπροστά στις απαιτήσεις των διεθνών οικονομικών δυναστών.

Και όσοι φωνάζουν σήμερα να ψηφίσετε Ν.Δ. για να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ, σε λίγο καιρό θα είναι κοψοχέρηδες και θα φωνάζουν ψηφίστε π.χ. ΣΥΡΙΖΑ να φύγει η Ν.Δ.!!! Πόσες φορές πρέπει να επαναληφθεί αυτό το σενάριο, για να καταλάβουμε ως κοινωνία, ότι όσο ψηφίζουμε το ίδιο «τόξο» ή τα εξώγαμά του, θα παίρνουμε το ίδιο αποτέλεσμα;

Οι Εθνικές εκλογές είναι κοντά. Ας σκεφθούμε καλά. Ας μην χάσουμε άλλη μια ευκαιρία. Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/pame-tameio#ixzz5qM1Tjllf

Exit mobile version