Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Προσβολή του Αγνώστου Στρατιώτη με ανοχή και υποστήριξη από ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ

Προσβολή του Αγνώστου Στρατιώτη με ανοχή και υποστήριξη από ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ

Με τις πλάτες, την παρουσία και την υποστήριξη των εθνομηδενιστών από Σύριζα – ΝΔ πραγματοποιήθηκε χθες άλλη μία πρόκληση εναντίον του Ελληνικού Λαού, αφού ένας από τους παριστάμενους του λεγόμενου “Pride” έφτασε μέχρι το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, ολόγυμνος και τυλιγμένος με την Ελληνική Σημαία.

Βεβαίως, οι αρχές δεν τον συνέλαβαν για προσβολή εθνικού συμβόλου, ούτε διέλυσαν με χημικά και πάνοπλες διμοιρίες των ΜΑΤ την εν λόγω φιέστα που προσβάλλει τα ήθη των Ελλήνων. Αντιθέτως, ακόμα και η πιο ισχνή διαμαρτυρία απέναντι σε αυτό το αίσχος αντιμετωπίστηκε με προσαγωγές και συλλήψεις.

Από την άλλη μεριά, δεν μπορούμε παρά να θυμηθούμε τον τρόπο με τον οποίο οι αρχές αντιμετώπισαν τους Έλληνες Πατριώτες που διαδήλωναν εναντίον της προδοσίας της Μακεδονίας μας, τόσο στο Πισοδέρι, όσο και στο Σύνταγμα, αλλά και αλλού, όπου οι προληπτικές προσαγωγές και τα χημικά ήταν στην ημερήσια διάταξη.

Όλα αυτά, αξίζει να σημειωθεί έλαβαν χώρα την ώρα που το εν λόγω αίσχος το είχαν επισκεφτεί αντιπροσωπείες τόσο από τη ΝΔ, όσο από τον Σύριζα, ακόμα και από το ΠαΣοΚ, δείγμα ότι σύσσωμο το «συνταγματικό τόξο» εγκρίνει αυτά τα αίσχη που συνέβησαν χθες.

Ο κάθε Έλληνας πολίτης οφείλει να δει την εικόνα αυτή με την προσβολή του Αγνώστου Στρατιώτη και σύσσωμου του Ελληνισμού και να διαλέξει:

Με την Χρυσή Αυγή ή με το κόμμα των πολιτικών κομμάτων;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/prosbolh-tou-agnwstou-stratiwth-me-anochh-kai-uposthrijh-apo-suriza-nd#ixzz5qM2ClItG

Exit mobile version