Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δύο χρόνια πέρασαν από τον θάνατο του μικρού Μάριου στο Μενίδι από αδέσποτη σφαίρα ρομά

Αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι ο 10χρονος Μάριος λιποθύμησε και πέφτοντας κάτω, χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και το παιδί μεταφέρθηκε διασωληνωμένο στο Παίδων «Αγία Σοφία» στις 11:30 το βράδυ. Εκεί οι γιατροί έκαναν πολύωρη προσπάθεια ανάνηψης χωρίς όμως να κατορθώσουν να σώσουν το αγόρι.

Όπως αποκάλυψε αργότερα ο ιατροδικαστής, το παιδί είχε χτυπηθεί στο επάνω μέρος του κεφαλιού από βλήμα των 9mm. Σε κοντινή απόσταση από το σημείο της τραγωδίας υπήρχε γλέντι με πυροβολισμούς στον καταυλισμό των ρομά.

Κανείς δεν διώχτηκε ποινικά για την δολοφονία του Μάριου και – αντιθέτως – η κυβέρνηση εξήγγειλε θετικά μέτρα και ακόμα περισσότερα μέτρα για τους ρομά, αντί να σαρώσει τον καταυλισμό για την εξεύρεση του όπλου και συνεπώς του δολοφόνου.

Θα περίμενε κανείς ότι στον ρου αυτών των δύο ετών και με φόντο την δολοφονία ενός μικρού παιδιού θα είχαν ληφθεί κάποια, έστω, μέτρα για την αντιμετώπιση του φαινομένου αυτού. Τίποτε, όμως, δεν έχει γίνει και αντιθέτως οι πάσης φύσεως «ευπαθείς» συνεχίζουν να δρουν ανεξέλεγκτοι σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ελληνικής Επικράτειας.

Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να επιβάλλει την νομιμότητα και να σπάσει τα αποστήματα της ανομίας που απλώνονται σε ολόκληρη την χώρα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/duo-chronia-echoun-perasei-apo-thn-dolofonia-tou-mikrou-mariou-sto-menidi-a#ixzz5qNbXmzo5

Exit mobile version