Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ενθάδε κείται ακόμα ένα ανάχωμα εναντίον του Εθνικισμού: Κατέβασε ρολά το απόκομμα Καμμένου

Έπεσε η αυλαία για ένα ακόμα ανάχωμα που έστησε το σάπιο μεταπολιτευτικό κατεστημένο εναντίον της Χρυσής Αυγής, με σκοπό να αποτρέψει την γιγάντωση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και να εγκολπώσει την λαϊκή διαμαρτυρία και να την οδηγήσει και πάλι σε συστημικές ατραπούς.

Οι ΑΝΕΛ ιδρύθηκαν το 2012 μετά την κατάρρευση του κόμματος Καρατζαφέρη και αρχικά κατάφεραν να κοροϊδέψουν ένα μεγάλο κομμάτι πατριωτικού κόσμου, παριστάνοντας τους αντιπολιτευόμενους. Ήδη από την αρχή άρχισαν να φυλλορροούν και εν τέλει μπήκαν στην κυβέρνηση Σύριζα-Ανέλ, που αποτέλεσε και το κύκνειο άσμα τους.

Για ακόμα μια φορά, οι πατριώτες ψηφοφόροι είχαν κάνει ένα τεράστιο λάθος. Ύστερα από την ψήφο στον Καρατζαφέρη που οδήγησε την Πατρίδα στον ζυγό των μνημονίων, ήρθε ο Καμμένος και το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας, μαζί με άλλες αντεθνικές πολιτικές του Σύριζα. Ας έχουν γνώση, λοιπόν, οι πατριώτες για το τι αποτελέσματα έχουν τα αναχώματα που κατασκευάζει το σύστημα.

Οι ΑΝΕΛ πλέον δεν υφίστανται. Ανακοίνωσαν ότι δεν θα συμμετάσχουν στις επικείμενες εκλογές. Άλλο ένα ανάχωμα έπαψε να υπάρχει και ήδη το κατεστημένο έχει βγάλει από την εφεδρεία τον Βελόπουλο, προκειμένου να συνεχίσει να κόβει ψήφους από τους πραγματικούς Έλληνες Εθνικιστές για να τροφοδοτεί ως δεκανίκι είτε τους αριστερούς, είτε τους δεξιούς τύραννους του Ελληνικού Λαού.

Πάντως, με τον Βελόπουλο, τις κηραλοιφές, τις «επιστολές του Χριστού» και το «φάρμακο για την καράφλα», το κατεστημένο δείχνει ότι έχει πλέον απελπιστεί και παρά την πρόσκαιρη υποχώρηση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής, είναι σίγουρο ότι θα αποτύχουν και θα πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/enthade-keitai-akoma-ena-anachwma-enantion-tou-ethnikismou-katebase-rola-to#ixzz5qNbxvQav

Exit mobile version