Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

Ξεβράκωτος δικαιωματάκιας με την Ελληνική σημαία να την κάνει κουρελόπανο στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και οι “αστυνομικοί” να μην βλέπουν και να μην ακούν. Λίγο πιο κάτω οι “αστυνομικοί” συνελάμβαναν τον πάτερ Κλεομένη γιατί τόλμησε να διαμαρτυρηθεί για το πανηγυράκι της νέας τάξης πραγμάτων. Αυτή είναι η “προοδευτική” Ελλάδα των αριστερών και των δεξιών. Χιλιάδες Έλληνες πολεμιστές μέσα στα βάθη των αιώνων έχουν θυσιαστεί για να τρέχουν ξεβράκωτοι οι κακομαθημένοι και να βεβηλώνουν το ιερότερο χώρο τους Έθνους μας. Ντροπή τους και πιο πολύ ντροπή στους “πατριώτες” της ΝΔ που στηρίζουν αυτές τις συμπεριφορές για να μαζέψουν ψηφαλάκια.

Μ. Ι.

Προσβολή του Αγνώστου Στρατιώτη με ανοχή και υποστήριξη από ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ

Η ΝΔ είναι πατριωτικό κόμμα και μας καλεί να την ψηφίσουμε να πέσει ο κομμουνισμός του Τσίπρα. Πως θα πέσει ο κομμουνισμός του Τσίπρα; Σίγουρα όχι βάζοντας υποψήφιους προερχόμενους από το ΚΚΕ όπως ο Μπόγδανος, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, ο Γρηγόρης Ψαριανός, η Τόνια Μοροπούλου ή ο Τάκης Θεοδωρικάκος. Ας πει κάποιος του Μητσοτάκη ότι δεν είμαστε όλοι αποχαυνωμένοι σαν το σανοφάγο φιλελεύθερο ασκέρι του που πουλάνε και την μάνα τους για λίγα ευρώ.  Ας πάνε να εγκαινιάσουν κανένα τζαμί, ας πάνε να λικνιστούν σε κανένα “πράιντ” και ας αφήσουν τον αντικομμουνισμό. Η Ελλάδα δέχεται επίθεση εκ των έσω και ο μόνος τρόπος αντίστασης είναι η ψήφος στην Χρυσή Αυγή!

Κ. Τ.

Όλοι ενωμένοι στην μεγάλη εκλογική μάχη που έρχεται – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Στις 7 Ιουλίου θα πούμε ξανά ένα δυνατό ΟΧΙ στους τοκογλύφους και στους υπαλλήλους τους. Θα πούμε ένα ΟΧΙ στους κλέφτες προδότες πολιτικούς. Θα πούμε ένα ΟΧΙ στον εποικισμό της Πατρίδας μας από τις ορδές των βαρβάρων. Στις 7 Ιουλίου θα δηλώσουμε παρόντες στην Εθνική Αντίσταση και θα πάμε αυτό τον δρόμο μέχρι το τέλος. Κάνουν πολύ μεγάλο λάθος αν νομίζουν ότι όπως μπόρεσαν να πείσουν κάποιους ευκολόπιστους θα πείσουν και εμάς. τίποτα δεν έχει τελειώσει όλα τώρα αρχίζουν! Ζήτω η Χρυσή Αυγή! Ζήτω ο Αρχηγός!

Μαρία Λ.

Ιούλιος και 7, Χρυσή Αυγή ξανά!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-9-iouniou-2019#ixzz5qR5rSJAF

Exit mobile version