Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κάλεσμα ΚΚΕ ενόψει εκλογών: Πετάξτε έξω την Χρυσή Αυγή από την βουλή για να αλωνίζουμε πανελεύθεροι!

Ανακοίνωση – κάλεσμα ενόψει των εκλογών («Κάλεσμα της Κ.Ε. του ΚΚΕ για τις εκλογές της 7ης Ιούνη»), απηύθυναν οι κουκουέδες, βάζοντας ως βασικό στόχο τον εξοστρακισμό της Χρυσής Αυγής από τη βουλή, για να τους λυθούν τα χέρια και να δηλητηριάζουν χωρίς αντίλογο την ελληνική κοινωνία –και ειδικά την ελληνική νεολαία- με την μαρξιστική προπαγάνδα.

Ιδού: «Ο στόχος για την απομόνωση της Χρυσής Αυγής από ευρύτερα λαϊκά στρώματα πρέπει να συνεχιστεί ακόμα περισσότερο και μπροστά στις εθνικές εκλογές. Ο ελληνικός λαός και η νεολαία να πετάξουν έξω από τη Βουλή το ναζιστικό δολοφονικό συνονθύλευμα. Και αυτή η μάχη για την απομόνωση των ναζιστών να γίνει μόνο με πολύ πιο δυνατό ΚΚΕ. Γιατί μόνο το ΚΚΕ χτυπά την αιτία που γεννά το φασισμό».

Έλληνες πατριώτες, που στις ευρωεκλογές προτιμήσατε αντί της Χρυσής Αυγής την Νουδούλα «για να μην ξαναβγεί ο Τσίπρας» και τον αδίστακτο ελλαδο-χριστέμπορα Βελόπουλο για «δοκιμή», για σας «χτυπάει η καμπάνα»! Στις προσεχείς εκλογές θα κάνετε τη χάρη των κουκουέδων και των λοιπών εχθρών του Έθνους και της Ορθοδοξίας, για

Διαβάστε την συνέχεια στο Εθνικισμός.net

 

Exit mobile version