Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ούτε μια ψήφο στην Νέα Δημοκρατία – Συσπείρωση και Αντεπίθεση με την Χρυσή Αυγή

Άρθρο από την εθνική εφημερίδα Εμπρός

«Κρατώ ως πολύ θετικό το γεγονός ότι μπορέσαμε και συμπιέσαμε – όχι μόνο εμείς ως ΝΔ, αλλά συνολικά το πολιτικό σύστημα – την Χρυσή Αυγή», δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, σε πλήρη ταύτιση με το ΚΚΕ.

Δεκάδες παρόμοιες δηλώσεις από διάφορους παράγοντες του «συνταγματικού τόξου» από την νύχτα της 26ης Μαΐου μέχρι και σήμερα. Μια γενικευμένη επίθεση του πολιτικού συστήματος κατά του μοναδικού κόμματος που δεν συμμετέχει στα παιχνίδια τους. Ένας βρώμικος πόλεμος με απώτερο σκοπό την καλλιέργεια ενός κλίματος ηττοπάθειας προς τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, ώστε στις εθνικές εκλογές να αποδυναμώσουν την φωνή της Εθνικής Αντίστασης για να προχωρήσουν ανενόχλητοι στην εφαρμογή των σχεδίων τους.

Είναι ένας ψυχολογικός πόλεμος παρόμοιος με την επιχείρηση «απονομιμοποίησης» του Κινήματος, με την πολιτική σκευωρία του 2013 επί κυβερνήσεως Σαμαρά. Τι πέτυχαν τότε; Απλά να συγκρατήσουν τα ποσοστά μας! Η Χρυσή Αυγή δεν διαλύθηκε όπως υποστήριζαν και όπως… ήλπιζαν και το ίδιο θα συμβεί και τώρα.

Είναι μεγάλες οι αντοχές που έχει επιδείξει το Κίνημά μας σε ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες. Το τελευταίο όπλο που τους απομένει, είναι η υπονόμευση εκ των έσω, όμως για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να φέρουμε κι εμείς ευθύνη… Οι εποχές όμως που οι Εθνικιστές και οι αγνοί Έλληνες Πατριώτες παγιδεύονταν κατά χιλιάδες στους κόλπους της πατριδοκάπηλης Νέας Δημοκρατίας, έχουν περάσει.

Οι Εθνικιστές του Σήμερα δεν θα επιτρέψουν να επιστρέψουμε σε εκείνες τις εποχές και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα δώσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ την πολιτική μάχη των επόμενων εκλογών. Η Χρυσή Αυγή αποτελεί εγγύηση ότι δεν θα επαναληφθούν τα λάθη του παρελθόντος, γιατί η Χρυσή Αυγή δεν έχει καμία διάθεση συνδιαλλαγής με το αμαρτωλό κατεστημένο που ξεπούλησε την Πατρίδα μας. Αυτός είναι και ο λόγος που μας πολεμούν με τόσο μένος.

Όσοι βιάστηκαν να χαρούν με το άτυχο αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, στο οποίο νίκησε ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ας μην ξεχνούν ότι η Πίστη μας είναι πιο δυνατή και από την Φωτιά. Οι αγνοί Έλληνες Πατριώτες και οι Εθνικιστές που αγωνιούν πραγματικά για το μέλλον της Πατρίδας μας, δεν έχουν άλλη επιλογή παρά να στηρίξουν τον Αγώνα μας και να πλαισιώσουν την ενωτική μας προσπάθεια.

Θα πρέπει να καταστεί σαφές ότι όσοι συντάσσονται με εκείνους που χαιρέκακα διαδίδουν ότι «τελείωσε η Χρυσή Αυγή», συντάσσονται με τους φανατικότερους εχθρούς του Εθνικισμού, με τους γαλάζιους και κόκκινους εθνομηδενιστές, με το ανθελληνικό σύστημα εξουσίας…Την τελευταία λέξη θα την πούμε εμείς και αυτή αποτελείται από τέσσερα μόνο γράμματα: «ΝΙΚΗ»!

ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oute-mia-pshfo-sthn-nea-dhmokratia-suspeirwsh-kai-antepithesh-me-thn-chrush#ixzz5qR8J3TUh

Exit mobile version