Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αμετανόητο το κλεφτοΠΑΣΟΚ, κατεβάζει την καταστροφέα της Χώρας Τζέφρυ Παπανδρέου στα ψηφοδέλτιά του

Το πόσο αμετάκλητα αμετανόητο, στις εγκληματικές ευθύνες του απέναντι στην Πατρίδα και τον Λαό παραμένει το κλεφτοΠΑΣΟΚ φαίνεται (και) από την απόφασή του να συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτιά του έναν από τους μεγαλύτερους σύγχρονους καταστροφείς της Χώρας, τον Γιωργάκη Παπανδρέου, τον οποίο και «κατεβάζει» στον νομό Αχαΐας.

Με δεδομένο ότι εάν το ΠΑΣΟΚ κατορθώσει να βγάλει έδρα στην Αχαΐα αυτή θα πάει αυτομάτως στον Τζέφρυ (επειδή ως πρώην πρωθυπουργός δεν χρειάζεται σταυρός), είναι ολοφάνερο ότι η Γεννηματά προσφέρει «στο πιάτο» την βουλευτική έδρα στον εθνικό ολετήρα Παπανδρέου, ο οποίος ήταν ανίκανος με το μόρφωμά του τον Ιανουάριο του 2015 να εισέλθει στο Κοινοβούλιο, καθώς δεν έπιασε το ελάχιστο όριο του 3%.

Και βεβαίως, το ΠΑΣΟΚ αποδεικνύεται αμετανόητο στο εγκληματικό του παρελθόν του, καθώς επιβραβεύει με βουλευτική έδρα τον θλιβερό αυτόν τύπο, ο οποίος αρχικά είπε ότι «λεφτά υπάρχουν» και λίγους μήνες μετά (ανήμερα του Αγίου Γεωργίου, 23 Απριλίου 2010), με φόντο το ακριτικό Καστελόριζο, μας ανακοίνωσε τον ερχομό του ΔΝΤ και την είσοδο της Χώρας στον εφιαλτικό κόσμο της μνημονιακής υποδούλωσης.

Αυτή η κίνηση επαναφοράς του έχοντα, κατά δήλωσή του, «ρευστή εθνική συνείδηση», Τζέφρυ από το κλεφτοΠΑΣΟΚ, πρέπει να λάβει την δέουσα απάντηση από τους Έλληνες, βυθίζοντας το κόμμα που έκλινε την λέξη «κλέφτης» σ’ όλες τις πτώσεις στο βάραθρο της πολιτικής ανυποληψίας και ταπείνωσης.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ametanohto-to-kleftopasok-katebazei-thn-katastrofea-ths-chwras-tzefru-papan#ixzz5qSBvGzgd

Exit mobile version