Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η διαφημιστική εκστρατεία των Σκοπίων για τον τουρισμό αναφέρεται στην «Αιώνια Μακεδονία»

Η διαφημιστική εκστρατεία των Σκοπίων για τον τουρισμό αναφέρεται στην «Αιώνια Μακεδονία»

Βλέποντας οι σκοπιανοί πως τόσο ο Σύριζα, όσο και η ΝΔ που θα κυβερνήσει την Ελλάδα οσονούπω, συμφωνούν ανεπιφύλακτα στην Συμφωνία των Πρεσπών, οι σκοπιανοί περνάνε στο επόμενο βήμα αμφισβητώντας και παραβιάζοντας οι ίδιοι την Συμφωνία των Πρεσπών, με σκοπό να αποκομίσουν ακόμα μεγαλύτερα οφέλη.

Έτσι, λοιπόν, η επίσημη τουριστική εκστρατεία των Σκοπίων συνεχίζει να περιστρέφεται γύρω από το προκλητικό μότο «Macedonia Timeless» που καθιερώθηκε το 2009 επί παντοδυναμίας Γκρουέφσκι, σαφές δείγμα ότι οι σκοπιανοί θέλουν να αποτινάξουν ακόμα και αυτό το πρόθεμα «Βόρεια» που μπήκε για να μπορεί να «πουληθεί» η Συμφωνία στους Έλληνες.

Και γιατί να μην το κάνουν άλλωστε; Απέναντί τους έχουν τους συριζαίους που από πάντα αποκαλούσαν τα Σκόπια ως σκέτο «Μακεδονία» και τους νεοδημοκράτες που ήδη από το 1959 έχουν αναγνωρίσει σκέτο «Μακεδονία» και ερχόμενοι στο σήμερα ήταν οι πρώτοι που μίλησαν για «σύνθετη ονομασία», δηλαδή προδοσία της Μακεδονίας μας.

Από την πλευρά των κομμάτων, η αντίδραση σε αυτή την κίνηση των σκοπιανών ήταν άνευρη και άτονη. Ουδείς μίλησε για παραβίαση της Συμφωνίας των Πρεσπών και ακύρωσή της. Άλλωστε, η Μέρκελ έχει ζητήσει και έχει λάβει διαβεβαιώσεις από τον επόμενο πρωθυπουργό, τον Μητσοτάκη ότι θα σεβαστεί και θα τηρήσει την συμφωνία.

Μόνο η Χρυσή Αυγή έχει δηλώσει ρητώς προς όλους τους διεθνείς οργανισμούς ότι θα καταργήσει αυτή την επαίσχυντη συμφωνία όταν ο Ελληνικός Λαός θα της δώσει την δύναμη.

Επιστολή – δέσμευση Ν. Γ. Μιχαλολιάκου προς τους Διεθνείς Οργανισμούς για την ακύρωση της συμφωνίας με τα Σκόπια από την Χρυσή Αυγή

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-diafhmistikh-ekstrateia-twn-skopiwn-gia-ton-tourismo-anaferetai-sthn-aiwn#ixzz5qSFDAIM3

Exit mobile version