Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο τελειωμένος Καμμένος εκλιπαρεί τον Μητσοτάκη να γυρίσει στην ΝΔ όπως ο Σαμαράς!

Η «ταφόπλακα» στο μόρφωμα των ΑΝΕΛ βγάζει, συν τοις άλλοις, και μια πολιτική είδηση, η οποία έχει να κάνει με το «άνοιγμα» του Πάνου Καμμένου στην ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα, σε μια αποστροφή του λόγου του, ο Καμμένος είπε τα εξής ενδιαφέροντα: «Εισερχόμαστε σε μια νέα εποχή στην ελληνική πολιτική, ο ελληνικός λαός εξέφρασε την άποψή του. Έχει ψηφίσει για πολιτική αλλαγή. Αναγνωρίζω τη νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη και του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας στις Ευρωεκλογές και ειλικρινά ελπίζω ότι θα μπορέσει να επιφέρει την πολιτική αλλαγή που ψήφισε ο ελληνικός λαός». Μάλιστα, συνέχισε το σκεπτικό του λέγοντας ότι «Πάντα πίστευα ότι η Ελλάδα χρειάζεται σταθερότητα και το ανέδειξα πριν από τις εκλογές».

Ο κωλοτούμπας, που ξεγέλασε τον Ελληνικό Λαό, λέγοντάς του ότι θα είναι «το δεξί χέρι» και το «χαλινάρι» του Τσίπρα, καταντώντας τελικά ο «χρήσιμος ηλίθιος» της «Πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνησης που χρησιμοποιήθηκε καταλλήλως για 4,5 χρόνια, είναι ξεκάθαρο ότι «δίνει γραμμή» υπέρ της ΝΔ και του Μητσοτάκη, στην προσπάθεια να σώσει πολιτικά το τομάρι του, ξεχνώντας τι έχει πει στο (πολύ πρόσφατο) παρελθόν κατά της ΝΔ, αλλά και τι έχει ειπωθεί γι’ αυτόν από την αντίθετη πλευρά.

Και γιατί να μην το κάνει; Εδώ ο Σαμαράς, που έριξε την ΝΔ το 1993 από την κυβέρνηση και έλεγε ότι «δεν γυρνάω στην ΝΔ ακόμη και αν με κάνουν αρχηγό»(…), όχι μόνο επέστρεψε, αλλά έγινε και… αρχηγός της. Γιατί να μην σκεφτεί το ίδιο και ο Καμμένος;

Αγνοώντας το… επιθανάτιο πολιτικό κλαψούρισμά του, όσοι εναπομείναντες ψήφισαν τον περασμένο μήνα το μόρφωμα των ΑΝΕΛ και είδαν αυτό το (καθόλου απίστευτο) «άνοιγμα» του Καμμένου προς την ΝΔ, καλούνται να σταθούν στο ύψος των πραγματικών πατριωτικών περιστάσεων και να επιλέξουν την μόνη αληθινά εκλογική Εθνική επιλογή στις 7 Ιουλίου, την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-teleiwmenos-kammenos-ekliparei-ton-mhtsotakh-na-gurisei-sthn-nd-opws-o-sa#ixzz5qTLVhMBp

Exit mobile version