Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κομμουνίστρια της Εκάλης Κανέλλη: Μακάρι η Χρυσή Αυγή να μην είναι στην βουλή – Έλληνες πατριώτες, μην της κάνετε την χάρη! ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Η μπολσεβίκα Λιάνα Κανέλλη, γνωστή και ως «κομμουνίστρια της Εκάλης» σε μια από τις δεκάδες παρουσίες της στα συστημικά ΜΜΕ και αναφερόμενη στα αποτελέσματα των ευρωεκλογών φανέρωσε ποιος είναι ο ευσεβής πόθος των κομμουνιστών.

«Ο μοναδικός ωφελημένος είναι η Νέα Δημοκρατία αυτή την στιγμή, ευτυχώς ρίξαμε τους φασίστες από την τρίτη θέση και την επόμενη φορά να τους έχουμε έξω από την βουλή», ανέφερε μεταξύ άλλων στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του STAR.

Όπως καταλαβαίνετε, σαν γνήσιο τσιράκι του συστήματος το ΚΚΕ και οι βουλευτές του, ενδιαφέρονται μόνο για την εξαφάνιση της Χρυσής Αυγής, της μοναδικής πατριωτικής και αληθινής φωνής μέσα στην βουλή.

Έλληνες πατριώτες μην κάνετε αυτή την χάρη στους κρατικοδίαιτους μπολσεβίκους. Στις 7 Ιουλίου ΟΛΟΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kommounistria-ths-ekalhs-kanellh-makari-h-chrush-augh-na-mhn-einai-sthn-bou#ixzz5qTiPLwmS

Exit mobile version