Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

Απόλυτη αναρχία στις φυλακές πανελλαδικά! Δεν μπορούν να ελέγξουν κλειστά κέντρα κράτησης και εμείς περιμένουμε να είμαστε ασφαλείς στις γειτονιές μας. Τραγικά πράγματα και πολύ επικίνδυνα. Θα ψηφίσει η κυρά Κατίνα την ΝΔ να λύσει το πρόβλημα. Πώς θα το λύσει όπως το έλυσαν το 2008 που καίγονταν η Αθήνα για 20 ημέρες από τους αναρχοσυμμορίτες; Ή θα λύσει το πρόβλημα των Εξαρχείων ο Κούλης που δεν έχει πατήσει το πόδι του ποτέ σε αυτές τις γειτονιές. Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί και έχει το σθένος να το κάνει, να ξεβρωμίσει ο τόπος. Όλα τα άλλα είναι απλά μεγάλα λόγια και έχουμε χορτάσει από αυτά.

Μάριος Λ.

Και ο τρίτος σε σταυρούς στις ευρωεκλογές την κοπάνησε από το βελοπουλάδικο… Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα!

Θα ζητήσει εκλογές ο Τσίπρας ο προδότης. Δεν το έκανε πριν προδώσει την Μακεδονία μας μην τυχόν και δεν περάσει και δυσαρεστηθούν οι “φονιάδες των λαών οι αμερικάνοι”, το ΝΑΤΟ και η Γερμανία. τρίβει τα χέρια του τώρα ο Μητσοτάκης, το παιδί της SIEMENS και μοιράζει από τώρα υπουργία. Το πιο αστείο απ’ όλα αυτά είναι ότι ο ένας στους δύο από αυτούς που ψηφίζουν θα στηρίξουν τον Τσίπρα και τον Μητσοτάκη. Ο ένας στους δύο βολεμένοι λοιπόν και νομίζουν ότι είναι η πλειοψηφεί ενώ ξεχνούν τους άλλους μισούς που δεν ψηφίζουν και δίνουν λευκή επιταγή στους μπλε, πράσινους και κόκκινους δυνάστες τους. Δεν θα πάει πολύ μακριά αυτή η βαλίτσα. Ή θα ξυπνήσουν και θα τους πολεμήσουν με την Χρυσή Αυγή ή θα πάψει στο τέλος να υπάρχει η Ελλάδα και αντί για καμπάνες την Κυριακή θα ακούμε τους μουεζίνιδες να σκούζουν τρεις φορές την ημέρα από τους μιναρέδες.

Κ. Ι.

Ούτε μια ψήφο στην Νέα Δημοκρατία – Συσπείρωση και Αντεπίθεση με την Χρυσή Αυγή

Η ΝΔ έχει κάτι κοινό με το ΚΚΕ, εκτός από τους υποψηφίους της ΝΔ που ήταν πρώην κνίτες και αυτό είναι ότι και οι δυο στις πρώτες τους προεκλογικές ανακοινώσεις στρέφονται ενάντια στην Χρυσή Αυγή και την “ακροδεξιά” που εκφράζει. Τους ενοχλεί η Χρυσή Αυγή γιατί κλέβει τα ψηφαλάκια από την ΝΔ και εμπνέει τους εργάτες και τους άνεργους που έχουν και πατρίδα και θρησκεία και οικογένεια. Ας μην αυταπατούνται οι ευκολόπιστοι κι ας μην περιμένουν “θαύματα” από αυτούς που δημιούργησαν το πρόβλημα, η λύση βρίσκεται αλλού. Χρυσή Αυγή γιατί η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες.

Θεόδωρος Τ.

Παρουσίαση υποψηφίων Χρυσής Αυγής: Τετάρτη 12/06 – Χώρος εκδηλώσεων Μεσογείων 131 στις 19.30

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-11-iouniou-2019#ixzz5qWiWrhv8

Exit mobile version