Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μεγάλα προβλήματα στην φυλλάδα των συντακτών: Αρχίζει να έχει οφειλές στην εφορία και στα ασφαλιστικά ταμεία

Ουκ ολίγες φορές έχουμε υποστεί τις ανόητες «αναλύσεις» του έχοντα απίστευτα νοσηρή φαντασία Δημήτρη «κάτω ο ρατσισμός, εκτός των ισραηλινών» Ψαρρά, του Γιαννάκη «εεε…» Μπασκάκη και άλλων «σαϊνιών» της φυλλάδας των συντακτών για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, με την μόνιμη επωδό τους να έχει ως βασικό συστατικό τους ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πνέει τα λοίσθια.

Στην απύθμενη αθλιότητα και το αχαλίνωτο μίσος των διαφόρων εθνομηδενιστών της φυλλάδας αυτής παραθέτουμε το παρακάτω δημοσίευμα από τα «Παραπολιτικά», που αφορά άμεσα στο ρυπαρό αυτό έντυπο. Κάτω από τον εύγλωττο τίτλο «Κωλυσιεργία και… τριγμοί στην “Εφ. Συν.”» διαβάζουμε τα εξής ενδιαφέροντα:

«Πληθαίνουν τα προβλήματα στην “Εφημερίδα των Συντακτών”, η οποία πλέον αρχίζει να έχει, όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, οφειλές και προς την Εφορία και προς τα ασφαλιστικά ταμεία. Βέβαια, δεν είναι γνωστό αν το Δημόσιο και τα Ταμεία ασκούν τα προβλεπόμενα μέτρα σε αυτές τις περιπτώσεις, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει μια ασυνήθης κωλυσιεργία.

Παράλληλα, το κλίμα είναι ιδιαίτερα βαρύ, καθώς οι συντάκτες δυσανασχετούν λόγω των πιέσεων που υφίστανται από διευθυντικά στελέχη, με την εφημερίδα να χάνει σιγά-σιγά τον υποτίθεται συνεταιριστικό χαρακτήρα, καθώς η μετοχική της σύνθεση έχει αλλοιωθεί μέσω αυξήσεων κεφαλαίων που καλύπτουν δημοσιογράφοι παράγοντες του κομματικού μηχανισμού του ΣΥΡΙΖΑ.

Πάντως, η εταιρεία για να καλύψει τις τρύπες που δημιουργούνται, αύξησε την τιμή πώλησης της εφημερίδας στο 1,5 από 1,3 ευρώ και ποντάρει να μην πέσει η κυκλοφορία και πάει στράφι η αύξηση».

Εφόσον αληθεύουν τα όσα γράφουν τα «Παραπολιτικά», ας κοιτάξουν τα χάλια τους στην φυλλάδα των συντακτών, ας τακτοποιήσουν τις οφειλές τους προς την εφορία (όχι να την πληρώνει μόνο ο απλός Λαός), ας συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα και ας αφήσουν τις «ιστορίες γι’ αγρίους» για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Η ηχηρή πτώση του ΣΥΡΙΖΑ , ασφαλώς και θα συμπαρασύρει στον βόθρο της ανυποληψίας και την ανεπίσημη ημερήσια κομματική έκφρασή του. Ευχόμαστε «λουκέτο», το συντομότερο δυνατόν…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/megala-problhmata-sthn-fullada-twn-suntaktwn-me-ofeiles-sthn-eforia-kai-ta#ixzz5qWjS3Au2

Exit mobile version