Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΜΟΝΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Για να ανήκει η Ελλάδα στους Έλληνες!

Άρθρο από την εφημερίδα “Χρυσή Αυγή”

Μια εβδομάδα διήρκεσαν οι πανηγυρισμοί μετ’ αλαλαγμών του λεγόμενου «δημοκρατικού» τόξου για τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής στις ευρωεκλογές. Η ευφορία που σε πλείστες περιπτώσεις έφτασε ή και ξεπέρασε τα όρια του παραληρήματος και της παράκρουσης κόπασε αιφνίδια και ίσως τρομαχτικά με την ανακοίνωση της αποπομπής του Ε. Βενιζέλου από το κλεφτοΠΑΣΟΚ.

«Ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει περισσότερο δυνατούς», δήλωσε ο Αρχηγός μας το βράδυ της Κυριακής των ευρωεκλογών. Την ίδια φράση του μεγάλου φιλοσόφου του Βορρά, είχε χρησιμοποιήσει ο υπογράφων τον Σεπτέμβριο εκείνο του 2013, όταν η Χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου εξαπέλυε τις αντισυνταγματικές διώξεις κατά του Κινήματός μας και φυλάκιζε τον Αρχηγό μαζί με πλήθος συναγωνιστών μας. Και τούτη η φράση, θέλοντας και μη, συνοδεύει το Κίνημα και αποτυπώνει ξεκάθαρα την θέση του όχι από το 2012, όταν η Χρυσή Αυγή απέκτησε κοινοβουλευτική εκπροσώπηση, αλλά από τις απαρχές της υπάρξεώς της.

Το Καθεστώς της ξενοκρατίας και της διαπλοκής μας έπληξε αναμφίβολα αλλά δεν μας εξόντωσε. Το σίγουρο είναι ότι το Κίνημα, όπως έκανε και τον αλησμόνητο εκείνο Σεπτέμβριο και Οκτώβριο του 2013, Ζει και Μάχεται εναντίον όλων.

Στο πλάι μας σήμερα στέκουν οι Μεγάλοι μας Νεκροί, αιώνιοι της Εθνικής και Κοινωνικής Ιδέας Σημαιοφόροι,

Πίσω μας ακολουθούν τριακόσιες σχεδόν χιλιάδες Ελλήνων κι Ελληνίδων και προπαντός η Ελληνική μας Νεολαία, που πεισματικά αρνούνται να εγκαταλείψουν τις Σημαίες της Εθνικής Αντίστασης και τον υπέρ της ελευθερίας της Πατρίδος Αγώνα,

Κι εμπρός μας κείται ο μεγάλος μας Σκοπός, εκείνος για τον οποίο ασταμάτητα και δίχως ανάπαυση αγωνιζόμαστε υπομένοντας αδιαμαρτύρητα ένα ποταμό θυσιών και χτυπημάτων: μια εθνικά ανεξάρτητη και κοινωνικά δίκαιη Ελληνική Πατρίδα.

Σε κάθε περίπτωση, απεδείχθη περίτρανα και παρά τις αντιξοότητες του Πολιτικού μας Αγώνος όμοιες των οποίων δεν συνάντησε ποτέ κανένα κόμμα στην μεταπολιτευτική πολιτική ζωή, πως όσοι μισούν την Πατρίδα και τον Λαό μας αδυνατούν να τελειώσουν τη Χρυσή Αυγή. Δεν το κατόρθωσαν το 2013 με τις πολιτικές διώξεις και τις δολοφονίες, δεν το πέτυχαν παρά τη λύσσα τους τον δύσκολο εκείνο Ιανουάριο του 2015 που ένα ολόκληρο μιντιακό κατεστημένο επιχείρησε να μας εμβολίσει μέσω της πόλωσης και του κόμματος Σταύρου Θεοδωράκη (που τον πήρε πλέον το ποτάμι…), δεν θα το καταφέρει και τώρα. Και δεν θα το καταφέρει διότι η Πίστη μας είναι πιο Δυνατή κι από τη φωτιά!

Αφού λοιπόν το αντεθνικό Καθεστώς αποτυγχάνει να πλήξει θανάσιμα το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, ακολουθεί μια διαφορετική, ύπουλη τακτική: εκείνη της καλλιέργειας διχόνοιας, αμφιβολιών και απογοήτευσης στις τάξεις των οπαδών και ψηφοφόρων μας. Επιχειρεί με απλά λόγια να μας αλώσει εκ των έσω.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο έχουμε σήμερα καθήκον να είμαστε πιο φανατισμένοι και πιο ενθουσιώδεις από ποτέ. Να αγωνιστούμε καταβάλλοντας το 110% των δυνάμεών μας, δίνοντας θάρρος και συνάμα ελπίδα σ’ εκείνους που βλέπουν την Πατρίδα να χάνεται. Το θάρρος κι η ελπίδα όμως, δεν διακρίνουν ούτε τη ΝΔ, ούτε το μόρφωμα Βελόπουλου που μέχρι χθες αυτοχαρακτηριζόταν υπερήφανα ως «Σύριζα της δεξιάς». Θάρρος κι ελπίδα για τον Λαό και την Πατρίδα σημαίνουν δυνατή, ακμαία και μαχόμενη Χρυσή Αυγή!

Σ’ εκείνους που καλοπροαίρετα θα ρωτήσουν «για ποιόν λόγο να ψηφίσω Χρυσή Αυγή», η απάντηση είναι ξεκάθαρη:

Για την Τιμή και την Αξιοπρέπειά σας, για να μην κυκλοφορείτε αύριο με σκυμμένο από ντροπή το κεφάλι, όταν η Νέα Δημοκρατία θα ψηφίζει νέα φοροεισπρακτικά μέτρα κατά των μη προνομιούχων Ελλήνων και θα μοιράζει στα δύο το Αιγαίο με τους Τούρκους.

Για να τελειώνουμε με τον κομμουνισμό στην Ελλάδα, τον κομμουνισμό τον οποίο η Νέα Δημοκρατία σέβεται και τιμά, ανάγοντάς τον σε κυρίαρχη κρατική ιδεολογία.

Για να οικοδομήσουμε ένα Κράτος που θα εξασφαλίζει το Ψωμί, την Εργασία και την Ελευθερία στους Έλληνες και για να πάψει ο κρατικός ρατσισμός κατά των Ελλήνων.

ΜΟΝΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, για να ανήκει η Ελλάδα στους Έλληνες!

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mono-chrush-augh-gia-na-anhkei-h-ellada-stous-ellhnes#ixzz5qWtGXX99

Exit mobile version