Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τον Χρυσοχοΐδη (!) προορίζει για υπουργό ο Μητσοτάκης: Άρχισε από τώρα η πασοκοποίηση της ΝΔ!

Ψηφίζεις ΝΔ και σου βγαίνει ΠΑΣΟΚ. Την γνωστή συνταγή του παρελθόντος φαίνεται ότι συνεχίζει η ΝΔ και υπό την ηγεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, πολύ φίλα προσκείμενης τόσο στην ΝΔ όσο και στην οικογένεια Μητσοτάκη, για νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη προορίζεται ο πρώην(;) πασόκος Μιχάλης Χρυσοχοΐδης!

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Παραπολιτικά», υπό τον τίτλο «Επιστρέφει στην Κατεχάκη ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης», γράφει, ανάμεσα σ’ άλλα, τα εξής:

«Εντονότατη είναι η φημολογία των τελευταίων ημερών, ενόψει και των εκλογών της 7ης Ιουλίου, σύμφωνα με την οποία στην περίπτωση που ο Μητσοτάκης κερδίσει τις εκλογές έχει αποφασίσει να τοποθετήσει στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έναν πολιτικό που θα προέρχεται από τον χώρο της Κεντροαριστεράς. Ο λόγος; Θέλει μέσα σε ελάχιστο χρόνο να υπάρξουν απτά αποτελέσματα στον ευαίσθητο τομέα της δημόσιας ασφάλειας. Επειδή στην περίπτωση αυτή δεν αρκεί μόνο η ιδεολογική προέλευση, αλλά χρειάζεται και η σχετική εμπειρία στον χώρο, δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι έχει “κλειδώσει” η επιστροφή του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στο κτίριο της Κατεχάκη».

Τώρα, το τι είδους «απτά αποτελέσματα στον ευαίσθητο τομέα της δημόσιας ασφάλειας» μπορούν να παραχθούν με αρμόδιο υπουργό τον… Χρυσοχοΐδη (έναν ούτε καν δευτεροκλασάτο πολιτικάντη του ΠΑΣΟΚ), είμαστε πραγματικά περίεργοι να το διαπιστώσουμε. Αυτό, όμως, που σίγουρα διαπιστώνουμε είναι ότι, έστω και έμμεσα, η ΝΔ φροντίζει να «πασοκοποιεί» από τώρα την κυβέρνηση που θα έχει, με ό,τι βεβαίως συνεπάγεται για την πολιτική κατεύθυνση που θα ακολουθήσει έχοντας την εξουσία η «πατριωτική» ΝΔ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ton-chrusochoidh-proorizei-gia-upourgo-o-mhtsotakhs-archise-apo-twra-h-paso#ixzz5qY5xmjJx

Exit mobile version