Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Επιφανείς της ΝΔ προετοιμάζουν την κοινή γνώμη για συμφωνία τύπου Πρεσπών Μητσοτάκη-Ερντογάν

Όπως επισημάναμε σε προηγούμενα άρθρα μας, οι… φίλοι μας οι Αμερικανοί αποφάσισαν την υπογραφή μιας νέας «Συμφωνίας Πρεσπών» μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας, για την συνεκμετάλλευση του ενεργειακού πλούτου σε Αιγαίο και Κύπρο. Κι αφού έκριναν ότι ο Τσίπρας δεν θα αντέξει πολιτικά μια νέα προδοσία –μετά απ’ αυτήν της Μακεδονίας μας- και θα εξαφανιστεί, τον στέλνουν προσωρινά στα… αποδυτήρια και φέρνουν τον «φρέσκο» Κούλη να την υπογράψει!

Βέβαια, για να φανεί ότι η ελληνική κυβέρνηση σύρεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για να διαπράξει μια τέτοια προδοσία, πρέπει να «βομβαρδιστεί» η ελληνική κοινή γνώμη με την απειλή πολέμου! Δεν είναι τυχαίες, λοιπόν, οι αναφορές δύο κορυφαίων στελεχών της Νουδούλας, που έχουν σχέση με τα της εξωτερικής πολιτικής, σε μια τέτοια απειλή!

Έτσι, με αφορμή την επίσκεψη του Κούλη στο Καστελόριζο, η -πρώην ΥΠΕΞ- Ντόρα είπε τα εξής στον ΣΚΑΪ«Δεν είναι τυχαία η παρουσία του Κυριάκου στο Καστελόριζο, σε μια στιγμή που είμαστε σε ένα μεγάλο πρόβλημα με την Τουρκία. Αυτή την στιγμή πάρα πολύ κοντά μας υπάρχουν προκλήσεις οι οποίες είναι πρωτοφανείς. Έχω ζήσει προκλήσεις της Τουρκίας πολλές. Δεν είχε φτάσει ποτέ η Τουρκία σε τόσες δηλώσεις όπως κάνει σήμερα. Δεν είχαν γίνει ποτέ τόσες δηλώσεις για…

Διαβάστε την συνέχεια στο Εθνικισμός.net

 

Exit mobile version