Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ιρακινοί λαθρομετανάστες μαχαίρωσαν περιπτερά στην πλατεία Συντάγματος! ΒΙΝΤΕΟ

Ιρακινοί λαθρομετανάστες μαχαίρωσαν περιπτερά στην πλατεία Συντάγματος! ΒΙΝΤΕΟ

Το πόσο άγρια και επικίνδυνη έχει γίνει η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας αποδεικνύεται σε σχεδόν καθημερινή βάση, με τα εγκλήματα που διαπράττονται να έχουν διάφορες διαστάσεις. Πιο πρόσφατο περιστατικό απόδειξης των παραπάνω αποτελεί η χθεσινή αιματηρή ληστεία με δύο τραυματίες σε περίπτερο στο Σύνταγμα.

Όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες, δύο άτομα επιτέθηκαν στον υπάλληλο που εργαζόταν στο περίπτερο, επί της Βασιλίσσης Αμαλίας και τον τραυμάτισαν με μαχαίρι. Στο περιστατικό ενεπλάκη ένα ακόμη άτομο, το οποίο επίσης τραυματίστηκε, δίχως να διευκρινιστεί αν ήταν κάποιος περαστικός ή πελάτης.

Οι δύο ιρακινοί ληστές διέφυγαν, αλλά συνελήφθησαν αργότερα, μετά την αναγνώρισή τους από τα θύματά τους, ενώ στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρο και περιπολικά. Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Όλοι αυτοί οι «ανθρωπιστές» και οι «αλληλέγγυοι», που από την άνεση και την ασφάλεια που τους προσφέρει η διαμονή τους πολλά χιλιόμετρα από τις περιοχές των ατελείωτων προβλημάτων πουλάνε ανέξοδο και ανεύθυνο «αντιρατσισμό», θα σιωπήσουν, για μια ακόμη φορά, για την εγκληματική δράση κάποιων εκ των «ταξικών αδερφών» που παριστάνουν τους «κακόμοιρους πρόσφυγες».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/irakinoi-prosfuges-machairwsan-periptera-sto-kentro-ths-athhnas#ixzz5qY6b3ZaD

Exit mobile version