Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέα πρόκληση από τους «τσάμηδες»: Καλούν σε συγκέντρωση στα σύνορα για την «γενοκτονία από τους Έλληνες»!

Νέα πρόκληση από τους «τσάμηδες»: Καλούν σε συγκέντρωση στα σύνορα για την «γενοκτονία από τους Έλληνες»!

Μπορεί στην Αλβανία να επικρατεί το απόλυτο χάος, με τις συμπλοκές έξω από το κοινοβούλιο της χώρας να αποτελούν καθημερινό φαινόμενο, αυτό όμως δεν πτοεί κάποιους ανθέλληνες που αυτοαποκαλούνται «Πατριωτικός Σύνδεσμος Τσαμουριάς» να προκαλούν με την συμπεριφορά τους.

Ο «Σύνδεσμος» απηύθυνε κάλεσμα συγκέντρωσης στα σύνορα της Αλβανίας με την Ελλάδα, με αφορμή την «75η επέτειο της γενοκτονίας των Αλβανοτσάμηδων από τους Έλληνες». Πρόκειται για μία ακόμη προκλητική ενέργεια από την Αλβανία εις βάρος της Ελλάδος.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση στο Facebook: «Ο σύνδεσμος Τσαμουριά και το Κόμμα για Δικαιοσύνη, Ενσωμάτωση και Ενότητα-PDIU, καλούν όλους τους Αλβανούς να συμμετάσχουν στο ετήσιο προσκύνημα στο Κιαφέ Μπότε στην τσαμουριά στις 22 Ιουνίου και ώρα 18:00. Σήμερα είναι η ώρα για την Τσαμουριά. Υπενθυμίζουμε την 75η επέτειο της γενοκτονίας από τους Έλληνες σοβινιστές κατά των Αλβανοτσάμηδων. Ελάτε μαζί μας στην Κονίσπολη το Σάββατο 22 Ιουνίου».

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι λεγόμενοι «Τσάμηδες» επιχειρούν να παραχαράξουν την ιστορία και να παρουσιαστούν ως θύματα αντί για θύτες.

Το ζητούμενο είναι ότι αυτό το θράσος τους βασίζεται τόσο στην πλήρη ανυπαρξία του «ελληνικού» κράτους όσο και στο ότι υπάρχουν ελληνόφωνοι κάτοικοι της Ελλάδας, οι οποίοι ρίχνουν νερό στον μύλο του ανθελληνισμού των «τσάμηδων», με το να υιοθετούν τις απόψεις τους  την ίδια στιγμή βεβαίως που δεν ασχολούνται στο ελάχιστο με την βεβαιωμένη και συστηματική καταπίεση των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nea-proklhsh-apo-tous-tsamhdes-kaloun-sugkentrwsh-sta-sunora-gia-thn-genokt#ixzz5qY6r1Bmf

Exit mobile version