Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διαβάστε στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί ΑΥΡΙΟ το άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου: Μάταια χαίρονται… Η Χρυσή Αυγή δεν τελείωσε!

Αμέσως μετά τις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019, ολόκληρο το σύστημα έχει ξεκινήσει μία επιχείρηση Ψυχολογικού Πολέμου κατά της Χρυσής Αυγής. Προσπαθεί να ενσπείρει την ηττοπάθεια και παρουσιάζει την ψευδή εικόνα ούτε λίγο, ούτε πολύ ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εξαφανίστηκε! 

Στην προσπάθεια αυτή μάλιστα συμμετέχουν και κάποιοι γνωστοί για τον σκοτεινό ρόλο τους παράγοντες του λεγόμενου ακροδεξιού χώρου, οι οποίοι ενώ μισούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εμφανίζονται σαν … φίλοι της! Ο πόλεμος αυτός δεν είναι σημερινός. Κρατά από το 2012 και κλιμακώθηκε τους τελευταίους μήνες και παρ’ όλα αυτά σχεδόν 300.000 Έλληνες άντεξαν και τίμησαν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. “ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΘΕΣΙΝΟΙ”

Όσο γι’ αυτούς που μας πολεμούν δεν είναι χθεσινοί και έχουν λόγους γι’ αυτό όπως οι ίδιοι ομολογούν. Ένα παράδειγμα: ΤΟ ΒΗΜΑ – 14/12/2012: Αντώνης Καρακούσης: «Όσοι δεν φορούν παρωπίδες και δεν φοβούνται την αλήθεια, εύκολα μπορούν να διακρίνουν ότι η Χρυσή Αυγή είναι αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ελληνικής Δημοκρατίας.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΥΡΙΟ:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diabaste-sthn-efhmerida-chrush-augh-pou-kukloforei-aurio-to-arthro-tou15#ixzz5qY748lHx

Exit mobile version