Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Όσο και να τάξει δεν γλιτώνει την συντριβή: Όργιο παροχολογίας από τον Τσίπρα στο Μέγαρο Μουσικής

Όσο και να τάξει δεν γλιτώνει την συντριβή: Όργιο παροχολογίας από τον Τσίπρα στο Μέγαρο Μουσικής

Τα πάντα σε όλους έταξε ο Τσίπρας από το βήμα του Μεγάρου Μουσικής, σε μία απέλπιδα προσπάθεια να αναστρέψει το κλίμα και να αποφύγει την προδιαγραφόμενη συντριβή του στις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Παρόλη, όμως, την άκρατη παροχολογία, που δεν έμεινε μόνο στις… 500.000 θέσεις εργασίας, τις αυξήσεις μισθών και τις μειώσεις φόρων, τα γιοφύρια και τα ποτάμια, για να θυμηθούμε και την παλιά ελληνική ταινία, οι αντιδράσεις ακόμα και των συριζαίων ήταν εξόχως… χλιαρές.

Η μόνη στιγμή κατά την οποία αποθεώθηκε ο Τσίπρας ήταν η εξαγγελία του πολιτικού γάμου για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια, δείγμα ότι οι συριζαίοι μονάχα τα περί των ανθελληνικών πολιτικών πιστεύουν.

Τα άλλα, τα περί των οικονομικών, αντιλαμβάνονται πλήρως ότι είναι προεκλογικές πομφόλυγες και τίποτα παραπάνω.

Λίγες μέρες μείνανε για τον Τσίπρα και τίποτε δεν μπορεί να κάνει να το αλλάξει. Αμέσως μετά ξεκινάει μια δύσκολη κυβερνητική περίοδος για την Νέα Δημοκρατία, η οποία ευθύς αμέσως θα προωθήσει σκληρό οικονομικό πρόγραμμα, με πρόφαση την δημοσιονομική τρύπα που δημιούργησε ο Σύριζα,και θα συνεχίσει την ανθελληνική πολιτική του Σύριζα σε όλα τα υπόλοιπα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oso-kai-na-tajei-den-glitwnei-thn-suntribh-orgio-parochologias-apo-ton-tsip#ixzz5qYScoSy2

Exit mobile version