Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η συμφωνία των Πρεσπών συνεχίζει να πληγώνει: Διεθνής ιστοσελίδα παραχαράσσει την Ελληνικότητα του Μεγάλου Αλεξάνδρου

Η συμφωνία των Πρεσπών συνεχίζει να πληγώνει: Διεθνής ιστοσελίδα παραχαράσσει την Ελληνικότητα του Μεγάλου Αλεξάνδρου

«Ενός κακού (Συμφωνία των Πρεσπών) μύρια έπονται». Η αμφισβήτηση της Ελληνικότητας της Μακεδονίας ΜΑΣ συνεχίζεται, καθώς ολοένα και περισσότερα περιστατικά συγκλίνουν ως προς αυτό, όπως η γνωστή ιστοσελίδα καταγραφής ιστορικών γεγονότων και βιογραφιών onthisday.com, η οποία εμφανίζει τον Μέγα Αλέξανδρο ως Μακεδόνα με την σημαία των Σκοπίων!

Η συγκεκριμένη ανάρτηση έχει προκαλέσει την μήνιν των απανταχού Ελλήνων και ομογενών, αφού παρουσιάζει τον  μεγάλο στρατηλάτη της αρχαίας Ελλάδας ως «Σκοπιανό», δίνοντας βήμα στον αλυτρωτισμό, τον οποίο εκφράζει ο πρώην πρωθυπουργός Νίκολα Γκρούεφσκι στην γειτονική χώρα.

Μάλιστα, αρχικά οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας onthisday.com παρουσίαζαν τον Μέγα Αλέξανδρο μόνο με την “μακεδονική” εθνικότητα και στην σχετική ανάρτηση εμφανιζόταν μονάχα η σημαία των Σκοπίων με τον ήλιο της Βεργίνας!

Αναγνώστες της ιστοσελίδας, όμως, αντέδρασαν σφόδρα στην ανάρτηση, αλλά οι συντάκτες της ιστοσελίδας… διόρθωσαν το λάθος με ημίμετρα, δημοσιεύοντας κείμενο, στο οποίο αναφέρεται ο Μέγας Αλέξανδρος με Ελληνική και «μακεδονική» εθνικότητα μαζί με τις δύο σημαίες! Η σχετική ανάρτηση έχει ως εξής: «Μέγας Αλέξανδρος. Ιδιότητα: Βασιλιάς της Μακεδονίας και κατακτητής της Περσίας. Εθνικότητα: Ελλάδα, Μακεδονία. Γεννήθηκε στις 20 Ιουλίου 356 π.Χ.. Τόπος γέννησης: Πέλλα, Μακεδονία (Νεότερη Ελλάδα).

Η «έντιμη Συμφωνία των Πρεσπών» που ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ και κάποιοι πρόθυμοι συνοδοιπόροι του και θα την τηρήσει στο ακέραιο η ΝΔ ως κυβέρνηση, ανοίγει τον ασκό του Αιόλου για ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα για το Έθνος των Ελλήνων.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diethnhs-istoselida-paracharassei-thn-ellhnikothta-tou-megalou-alejandrou#ixzz5qYmlCZyA

Exit mobile version