Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εμπρός για την ανατροπή

Εμπρός για την ανατροπή

Άρθρο της διευθύντριας της “Εμπρός”, Ειρήνης Δημοπούλου στην στήλη “Εγέρθητι”

Το εκλογικό αποτέλεσμα της 26ης Μαΐου και η στροφή του εκλογικού σώματος προς τον δικομματισμό δείχνουν την κόπωση του λαού μετά από μια σχεδόν δεκαετία μνημονιακής διακυβέρνησης. Το 2015 ο Ελληνικός Λαός έκανε μια επαναστατική, όπως εκείνη την ώρα του φαινόταν, στροφή. Μια τριπλή στροφή Αριστερά.

Είχε ήδη εμπιστευθεί τον Κώστα Καραμανλή και γεύτηκε  το τέλος εποχής της φούσκας της ευμάρειας. Εμπιστεύθηκε τους Σοσιαλιστές απογόνους του ΠΑΣΟΚ και αυτοί τον έστειλαν στην μέγγενη του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Όταν αποφάσισε να εμπιστευθεί τους τεχνοκράτες, πήρε Παπαδήμο και Πικραμένο. Όταν αποφάσισε να ξαναγυρίσει στην εμβληματική της Μεταπολίτευσης μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης, έφαγε πακέτο το ΠΑΣΟΚ, τα μνημόνια, και το κυνήγημα των Πατριωτών από την συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου.

Τρεις φορές το 2015 στράφηκε σε μια πολιτική δύναμη την οποία δεν είχε δοκιμάσει ως τότε. Την δύναμη που του υποσχέθηκε ότι θα σπάσει τα δεσμά του με έναν νόμο και μια υπογραφή. Με νταούλια και βιολιά ο Τσίπρας και ο Βαρουφάκης υποσχέθηκαν να κάνουν πέρα τους χαρτογιακάδες των Βρυξελλών και να κάνουν την Ελλάδα tabula rasa για το υπερήφανο νέο Αύριο. Go back Κυρία Μέρκελ και ψωμί κι ελιά.

Για ακόμα μία φορά διαψεύσθηκε. Άλλο είδε στην συσκευασία και άλλο πήρε όταν άνοιξε το πακέτο. Έδωσε όμως ευκαιρίες στο «νέο». Και τον Φεβρουάριο και τον Ιούλιο και τον Σεπτέμβριο του 2015, ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ με την ελπίδα ότι ο πολλά υποσχόμενος νέος αρχηγός της Αριστεράς θα βάλει το τρένο στον σταθμό. Αντ’ αυτού, η πολιτική σκηνή γέμισε με γραφικούς παρμένους, καθηγητές που δεν είχαν επαφή με την πραγματική Οικονομία, αριστεριστές εφοπλιστές, φιλελεύθερους κομμουνιστές και άλλα παράδοξα είδη που βγήκαν από την πινακοθήκη των χρήσιμων ηλιθίων της Αριστεράς.

Με το πείσμα του λαού και την επικουρία των ΜΜΕ, ενός λαού που δεν μπορούσε να δεχθεί ότι έκανε ένα ακόμα λάθος, ο ΣΥΡΙΖΑ έμεινε στην εξουσία επί τέσσερα χρόνια και αναδείχθηκε σε μια από τις μακροβιότερες κυβερνήσεις που έχει γνωρίσει ο τόπος, και μια από τις πιο καταστροφικές επίσης.

Στην Οικονομία, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μεγάλη καταστροφή με τις περικοπές μισθών και συντάξεων, πραγματοποιήθηκε από την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και πράγματι ο ΣΥΡΙΖΑ ουδεμία ευθύνη φέρει για το χάλι ατομικό και συλλογικό, όσο κι αν σκούζουν οι Νεοδημοκράτες για να καλύψουν τις καταστροφικές πολιτικές τους.

Ιδιαίτερα στα κοινωνικά και στα εθνικά θέματα, ο ΣΥΡΙΖΑ και ο ακροδεξιός συνεργάτης του Νεοδημοκράτης Καμμένος, αποδείχθηκαν εγκληματικοί, από την τεκνοθεσία των ομοφυλοφίλων, την αλλαγή φύλου των δεκαπεντάχρονων ως την παραχώρηση του ονόματος, της εθνότητος και της γλώσσας της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς, περνώντας από τα μακάβρια Μάνδρα και Μάτι.

Τίποτε από αυτά δεν θα είχε συμβεί εάν η ΝΔ δεν είχε κάνει την στρατηγική επιλογή να κυνηγήσει με μίσος τους Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής, στάση την οποίαν κυνικά αποδέχθηκε ότι θα ακολουθήσει ο Κυριάκος, για να … εξαϋλώσει την Δεξιά αντιπολίτευση και να κυβερνήσει ανεξέλεγκτος με τους φίλους του της γερμανικής βιομηχανίας.

Μια επιλογή δεν έχει κάνει ακόμη ο Ελληνικός λαός και αυτή είναι η Εθνικιστική. Μέχρι σήμερα, τα ποσοστά που έδωσε στους Εθνικιστές κινούνται στα όρια της διαμαρτυρίας και της ελπίδας. Όμως αυτό φάνηκε ότι δεν αρκεί ώστε οι Εθνικιστές να έχουν την δύναμη να παράξουν πραγματική ανατροπή και να ξεκινήσουν την υλοποίηση των θέσεών  τους.

Αυτό φέρνει την στασιμότητα και την μουρμούρα. Τώρα πρέπει όλοι να καταλάβουν πως είτε είναι υποψήφιοι είτε ψηφοφόροι, τα πρόσωπά τους είναι εκφράσεις της μοίρας του Έθνους, κακής ή καλής.

Η ψήφος στην Χρυσή Αυγή είτε συμφωνεί κανείς με τα πάντα είτε με ελάχιστα, είτε προτιμά μιαν υποψήφια από έναν υποψήφιο και τούμπαλιν, είναι η μοναδική ψήφος που μπορεί να ανατρέψει όλα τα δεδομένα. Εάν και όποτε πραγματοποιηθούν οι επόμενες βουλευτικές εκλογές, η ψήφος στην Χρυσή Αυγή είναι αυτή που θα κάνει το Σύστημα να αναρωτηθεί πώς ένα κόμμα με τις αδυναμίες και τις προκλήσεις της Χρυσής Αυγής μπόρεσε να γυρίσει το παιχνίδι.

Γιατί είναι αλήθεια. Ετούτη την ώρα μόνο η ψήφος στην Χρυσή Αυγή μπορεί να προκαλέσει ανατριχίλα στο Σύστημα. Όλα τα υπόλοιπα είναι ξαναζεσταμένα πολυκαιρισμένα εξαρχής άνοστα φαγητά, που τα δοκίμασε και τα απέρριψε κατ’ επανάληψη ο λαός.

Εχθροί και φίλοι κοιμώνται και ξυπνούν τις δυο τελευταίες εβδομάδες με το πώς θα πέσει η Χρυσή Αυγή, λες και υπάρχει εναλλακτική για τους Εθνικιστές, που διαφορετικά θα ρίχνουν την ψήφο τους υπέρ του πρώτου κόμματος της ΝΔ. Στις Ευρωεκλογές και στις Αυτοδιοικητικές εκλογές κάποιοι «γελαστήκατε», κάποιοι «παρασυρθήκατε» ή κάποιοι, όπως λέτε, «στείλατε ένα μήνυμα»… Τώρα, κάντε τους πολιτικούς μας αντιπάλους να αμφιβάλλουν για τον εαυτό τους και το αλάθητο των επιλογών και των μεθόδων τους, και μαζί πάμε να αλλάξουμε όσα δεν εξυπηρετούν τον σκοπό της αναγέννησης του Έθνους.

Είμαι βέβαιη ότι δεν θέλετε πραγματικά να δώσετε δύναμη στους Κούληδες. Απέναντί μας είναι οι Μπίλντερμπεργκ, οι αρνητές του Έθνους, οι διαλυτές της Ελληνικής Κοινωνίας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/empros-gia-thn-anatroph#ixzz5qdETzyFa

Exit mobile version