Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ποιο είναι το μοναδικό κόμμα ενάντια στο σύστημα;

Δημοκρατία Πρετεντέρη: Όλοι στο ντιμπέιτ πλην Χρυσής Αυγής…

Ο γνωστός και μη εξαιρετέος συστημικός δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης αποκαλύπτει απροκάλυπτα ποιο είναι το μοναδικό κόμμα που έχει ανοιχτό πόλεμο ενάντια στο σύστημα και μάχεται για να πέσει το σαθρό πολιτικό κατεστημένο. Μόνο η Χρυσή Αυγή!

Στην στήλη του στα “Νέα” ο Πρετεντέρης γράφει: “...Στον προεκλογικό διάλογο μετέχουν τα κοινοβουλευτικά κόμματα που κατεβαίνουν στις εκλογές. Τι σημαίνει αυτό; Κάτι πολύ απλό. Ότι η θεσμοθετημένη υποχρέωση διαλόγου αφορά τους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων, όλους τους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων – εξαιρείται η Χρυσή Αυγή επειδή οι άλλοι δεν της μιλάνε… Ποιοι θα πάνε λοιπόν σε ένα τηλεοπτικό ντιμπέιτ; Κανονικά ο Τσίπρας (ΣΥΡΙΖΑ), ο Μητσοτάκης (ΝΔ), η Γεννηματά (ΚΙΝΑΛ), ο Κουτσούμπας (ΚΚΕ) και ο Λεβέντης (Ένωση Κεντρώων).”

Όπως βλέπετε ο συστημικός δημοσιογράφος δεν έχει ίχνος ενδοιασμού ή ντροπής να αποκλείει την Χρυσή Αυγή, που έχει σταθερή κοινοβουλευτική παρουσία από το 2012, και να το θεωρεί κάτι εντελώς φυσιολογικό.

Με το πρόσχημα “επειδή οι άλλοι δεν της μιλάνε” και έχοντας μετατρέψει την Δημοκρατία και την πολυφωνία σε… χωράφι του παππούδων τους, θεωρούν εντελώς φυσιολογικό να αποκλείουν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα που εκφράζει την Πατριωτική φωνή εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων.

Αποκλείουν την Χρυσή Αυγή, επειδή είναι το μόνο αντισυστημικό κόμμα! Δεν μπορούν όμως να μας αποκλείσουν από την στήριξη και την εμπιστοσύνη του Ελληνικού Λαού και στις 7 Ιουλίου θα λάβουν για ακόμη μια φορά ηχηρή απάντηση!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/pretenterhs-dhmokratia-echoume-oloi-sto-ntimpeit-plhn-chrushs-aughs#ixzz5qdt5UClO

Exit mobile version