Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνεχίζεται «ο χαμός» στο ΠΑΣΟΚ: Εκτός ψηφοδελτίου και ο Σγουρός, ο Καμίνης προβλέπει 4ο Μνημόνιο…

«Χαμός» και οι εσωτερικές αναταράξεις στο κλεφτοΠΑΣΟΚ συνεχίζονται και μετά την αποχώρηση Βενιζέλου, με τα «αλληλομαχαιρώματα» για εκλόγιμες θέσεις στα ψηφοδέλτια να επιφέρουν μια ακόμη απώλεια. Ο Σγουρός σε επιστολή του στην επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, αναφερόμενος στην πρόσφατη συνάντησή του με τη Φώφη Γεννηματά, σημειώνει ότι ήταν δική του πρόταση να τοποθετηθεί σε μη εκλόγιμη θέση στο Επικρατείας.

«Διαβλέποντας πλέον, μετά την πάροδο αρκετών ημερών, τη δυσκολία της τελικής σας απόφασης, θα ήθελα να σας βγάλω από τη δύσκολη θέση της επιλογής, εκφράζοντας την επιθυμία να μην είμαι τελικά υποψήφιος στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές» γράφει μεταξύ άλλων.

Και μέσα σ’ όλα αυτά, ο πιο αποτυχημένος δήμαρχος Αθήνας όλων των εποχών, ο Καμίνης, με δηλώσεις του «έκλεισε το μάτι» για την επιβολή ενός τέταρτου Μνημονίου, δείχνοντας πόσο… επιτυχημένη ήταν η επιλογή του για την πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sunechizetai-o-chamos-sto-pasok.-ektos-pshfodeltiou-kai-o-sgouros-o-kaminhs#ixzz5qfGIMjIh

Exit mobile version