Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

Μας πολεμούν με νύχια και με δόντια οι «δημοκράτες» της φακής και κατά τα άλλα «διαλυόμαστε». Με την όρεξη θα μείνουν. Ο σκοπός μας είναι ένας και μοναδικός: Να αφυπνίσουμε τους Έλληνες και να αντισταθούν εθνικά σε αυτό που έρχεται, την «σαλαμοποίηση» των εθνών και των λαών. Καμία ελπίδα δεν υπάρχει με τους μπολσεβίκους του Τσίπρα ή τους φιλελεύθερους του Μητσοτάκη. Είναι το ίδιο νόμισμα με διαφορετική αισχρή όψη. Μόνο η Χρυσή Αυγή θα μπορέσει να δώσει μια ανάσα στους δοκιμαζόμενους Έλληνες και δύναμη να αντιμετωπίσουν την παγκοσμιοποίηση που έχει πλέον φτάσει στην πόρτα μας και θέλει να μας καταπιεί. Ή τώρα ή ποτέ!

Χαράλαμπος Α.

Όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο! 99 παραβιάσεις και τρεις υπερπτήσεις στο Αιγαίο

Άλλη μια προεκλογική περίοδος χωρίς χρηματοδότηση και χωρίς την παραμικρή προβολή στα ΜΜΕ. Πολεμούν τον “φασισμό” οι διαπλεκόμενοι και οι κλέφτες, είναι βαθιά ιδεολόγοι. Πιστεύουν μόνο στο χρήμα και την εξουσία και για αυτά τα δυο πουλάνε ακόμα και την μάνα τους. Εμείς δεν είμαστε σαν αυτούς και ευελπιστούμε να μην γίνουμε ποτέ σαν τα μούτρα τους. Μόνη μας αγάπη η Ελλάδα και μόνο για Εκείνη είμαστε έτοιμη να θυσιάσουμε τα πάντα χωρίς δισταγμό! Ζήτω η Νίκη!

Ε. Κ.

Εμπρός για την ανατροπή

Δέκα το βράδυ στο Σύνταγμα δυο αλλοδαποί μαχαίρωσαν δυο Έλληνες για να τους ληστέψουν! Εν μέσω καλοκαιρινής περιόδου στο πιο κεντρικό σημείο της Αθήνας. Τi να πουν οι κάτοικοι του Μενιδίου ή των Πατησίων που έχουν να δουν αστυνομικό να περιπολεί χρόνια. Περαστικά τους, το βράδυ τον εκλογών, θα μας βρουν μπροστά τους. Χρυσή Αυγή δαγκωτό!

Αμαλία Π.

Πασοκοποίηση: Η υποψήφια βουλευτής του Κινάλ, Βάνα Μπάρμπα θεωρεί τον Τσίπρα… ηθικό!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-13-iouniou-2019#ixzz5qfkY1trO

Exit mobile version