Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Είναι πιθανή η συγκυβέρνηση Μητσοτάκη-Βαρουφάκη; Κι όμως είναι!

Γράφει ο Αντίοχος

Ενώ πλέον οι προσεχείς εκλογές έχουν κριθεί και η Νουδούλα έχει σίγουρη όχι μόνο τη νίκη αλλά και την αυτοδυναμία και βρίσκεται ήδη με το ένα πόδι στην εξουσία, το μόνο ερώτημα που υπάρχει σχετικά με την επόμενη κυβέρνηση της χώρας είναι το αν θα είναι μονοκομματική ή κυβέρνηση συνεργασίας.

Πολλές φορές στο παρελθόν, ο Κούλης έχει δηλώσει πως ακόμα κι αν έχει αυτοδυναμία θα επιδιώξει «ευρύτερες συνεργασίες». Κι όταν έκανε αυτές τις δηλώσεις, πολλοί υπέθεσαν πως εννοούσε συγκυβέρνηση με το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ. Τώρα όμως ανοίγονται κι άλλες προοπτικές…

Απαντώντας πριν από λίγες ημέρες σε ερώτημα αν ο ίδιος και το κόμμα του θα συνεργαζόταν με άλλο κόμμα, ο νέος ανατέλλων αστέρας Βαρουφάκης απάντησε κοφτά «με όλους». Συμπλήρωσε δε: «Και με τη Νέα Δημοκρατία και με τον ΣΥΡΙΖΑ. Με όλους. Όχι με τη Χρυσή Αυγή».

Η απάντησή προκάλεσε ειρωνικά σχόλια από την πλευρά της Νουδούλας, του τύπου «εμάς μας ρώτησε;» και άλλα παρόμοια. Κι όμως, όσο εξωφρενικό κι αν ακούγεται τώρα, θεωρώ προσωπικά την συγκυβέρνηση Νουδούλας – μορφώματος Βαρουφάκη (και «λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων»…) σιγουρότατη και θα εξηγήσω το γιατί…

Όπως όλα δείχνουν, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, υπό την απειλή πολέμου και με μεσολάβηση των Αμερικανών… φίλων μας, η κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές (της Νουδούλας) θα συρθεί σε υπογραφή μιας συμφωνίας τύπου Πρεσπών με τους τουρκαλάδες για συνεκμετάλλευση του Αιγαίου.

Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net

 

Exit mobile version