Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έπεσαν οι μάσκες της «πατριωτικής» ΝΔ: Εάν θέλουν τα Σκόπια… θα επαναδιαπραγματευτούμε την Συμφωνία των Πρεσπών!

Το πόσο πατριδοκάπηλοι και πολιτικοί απατεώνες είναι στην ΝΔ αποδεικνύεται (και) από τα λεγόμενα του βουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Σταμάτη (στενού συνεργάτη του κατ’ εξοχήν πατριδοκάπηλου Αντώνη Σαμαρά), ο οποίος, ούτε λίγο ούτε πολύ, εναπόθεσε τις ελπίδες του για την ακύρωση της (κατάπτυστης) Συμφωνίας των Πρεσπών σε πρωτοβουλία των… Σκοπίων!

Συγκεκριμένα, σε ραδιοφωνική συνέντευξή του, ο Σταμάτης υποστήριξε ότι η Ελλάδα δεν πρέπει να αναλάβει την ευθύνη της ακύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών!

«Είμαστε ανοιχτοί σε ακύρωση και επαναδιαπραγμάτευση από την αρχή της Συμφωνίας των Πρεσπών, αν το ζητήσουν τα Σκόπια» είπε ο Δημήτρης Σταμάτης, διευκρινίζοντας ότι η πρωτοβουλία θα πρέπει να ανήκει στα Σκόπια και να αναλάβει η γειτονική χώρα την ευθύνη της ρήξης, και όχι η Ελλάδα! Ουσιαστικά, ο Σταμάτης προσχώρησε στην θέση ότι η Συμφωνία των Πρεσπών φέρνει την ευθύνη της διάρρηξής της». Το ερώτημα, βέβαια, για τον πρώην υπουργό είναι γιατί τα Σκόπια να θέλουν την ακύρωση μιας συμφωνίας η οποία τους δίνει «μακεδονική» ταυτότητα και πολλά ακόμη πλεονεκτήματα;

Με άλλα λόγια, ο Σταμάτης δημιουργεί το δικό του άλλοθι για την στάση της ΝΔ ως κυβέρνησης απέναντι στην προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, την οποία, όπως η ίδια δια στόματος Κυριάκου Μητσοτάκη έχει δηλώσει, «θα σεβαστεί», γιατί «το κράτος έχει συνέχεια».

Η ΜΟΝΗ πολιτική δύναμη του Τόπου που αρνείται έμπρακτα την Συμφωνία των Πρεσπών και το επακόλουθο ξεπούλημα της Μακεδονίας ΜΑΣ ήταν και παραμένει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/epesan-oi-maskes-ths-patriwtikhs-nd.-bouleuths-ths-perimenei-akurwsh-ths-su#ixzz5qjxEueCc

Exit mobile version