Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ενάντια στο σύστημα μόνο Χρυσή Αυγή!

Ενάντια στο σύστημα μόνο Χρυσή Αυγή!

ΩΡΑ ΜΑΧΗΣ για το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα αλλά και ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ για κάθε Έλληνα Πατριώτη. Καμία ψήφο στην Νέα Δημοκρατία – Καμία ψήφο στο ΣΥΣΤΗΜΑ.

Απέναντι σε αυτό το ανθελληνικό σύστημα, απέναντι στο εθνομηδενιστικό τόξο με τις πολλές συνιστώσες αλλά την κοινή γραμμή, υπάρχει μόνο ένα κόμμα που κάνει την διαφορά: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Γιατί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι η Δύναμη που αμφισβητεί την κυριαρχία τους και την αμαρτωλή τους εξουσία. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι η Δύναμη που υπερασπίζεται τον Ελληνισμό όταν οι υπόλοιποι υπηρετούν την Ξενοκρατία.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι η Δύναμη που εμπνέει την Νεολαία και όχι το παλαιό πολιτικό κατεστημένο. Γιατί ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δίνει συνεχείς Εθνικούς Αγώνες στην βουλή και έξω από αυτήν και ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ απέδειξε ότι μπορεί να σταθεί όρθια και ασυμβίβαστη ακόμα και όταν την πολεμά ολόκληρο το σύστημα με λάσπη, αποκλεισμούς, διώξεις και πολιτική τρομοκρατία.

Στις 7 Ιουλίου οι Εθνικιστές ΕΝΩΜΕΝΟΙ δίνουν την απάντησή τους σε όσους θέλουν να αποδυναμώσουν το Εθνικιστικό Κίνημα και στηρίζουν τα ψηφοδέλτια της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Στις 7 Ιουλίου δίνουμε ακόμα μια μάχη απέναντι στο ΣΥΣΤΗΜΑ που δυναστεύει την Πατρίδα μας και εξαθλιώνει τους Έλληνες. Στις 7 Ιουλίου, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ μπροστά στην αλήθεια…

Υπάρχει ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ για να ξεβρωμίσει ο τόπος: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/enantia-sto-susthma-mono-chrush-augh#ixzz5qkaWc13Q

Exit mobile version