Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνεχίζεται ο «κακός χαμός» στο κλεφτοΠΑΣΟΚ: Ακόμη 25 μέλη αποχώρησαν από το χρεοκοπημένο μαγαζάκι της Φώφης

Σε καθημερινή πλέον βάση λαμβάνουν χώρα οι αποχωρήσεις μελών στο κλεφτοΠΑΣΟΚ, δείγμα του ότι η πραγματική του εικόνα είναι αντιστρόφως ανάλογη απ’ αυτή που θέλει να δείχνει.

Στις μαζικές αποχωρήσεις ήρθαν να προστεθούν άλλες 25 από την Χίο. Τα 25 μέλη, που στο παρελθόν έχουν διατελέσει στελέχη της Αυτοδιοίκησης (δήμαρχοι, αντιπεριφερειάρχες, αντινομάρχες, πρόεδροι κοινοτήτων κ.λπ.), διαχωρίζουν την θέση τους από το ΚΙΝΑΛ και από την απόφαση της προέδρου Φώφης Γεννηματά και διαφωνούν ξεκάθαρα με την απόφασή της να «διώξει τον Βενιζέλο».

Μάλιστα, χαρακτηρίζουν αυταρχικό – αλαζονικό τον τρόπο της, ενώ θεωρούν ότι η αποχώρηση του Ευάγγελου Βενιζέλου αποτελεί πλήγμα για το κόμμα.

Όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές, ολοένα και περισσότερο θα φαίνεται η θλιβερή εικόνα της άσχημης «γύμνιας» που χαρακτηρίζει το χρεοκοπημένο μαγαζάκι της Γεννηματά, το κόμμα που έκλινε σ’ όλες τις πτώσεις την λέξη «κλέφτης».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sunechizetai-o-kakos-chamos-sto-kleftopasok.-alla-25-melh-apochwrhsan-apo-t#ixzz5qlJcnMEF

Exit mobile version