Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διπλό χτύπημα Σαλβίνι: «Κλειστές» οι ιταλικές θάλασσες σε πλοία με λαθρομετανάστες – Βαριές ποινές για τους κουκουλοφόρους!

Σε διπλό χτύπημα κατά της άθλιας κομμούνας, προχώρησε ο πατριώτης Σαλβίνι.

Έτσι, κατ’ αρχάς η ιταλική κυβέρνηση ενέκρινε ένα νέο διάταγμα που περιορίζει την είσοδο σκαφών στα χωρικά ύδατα της Ιταλίας, μια απόφαση που στοχεύει να περιορίσει τη δραστηριότητα των ΜΚΟ (Μπίζνες Καλά Οργανωμένες) που κουβαλάνε «προσφυγάκια».

Το διάταγμα αυτό, που περιλαμβάνει 18 άρθρα, προβλέπει μεταξύ άλλων την επιβολή προστίμου ύψους από 10.000 έως 50.000 ευρώ «στον καπετάνιο, τον ιδιοκτήτη ή τη ναυτιλιακή εταιρεία» του σκάφους που θα μπει στα ιταλικά χωρικά ύδατα χωρίς άδεια, όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Σαλβίνι, μετά την ολοκλήρωση του υπουργικού συμβουλίου. Αν κάποιο πλοίο παραβιάσει κατ’ επανάληψη τα χωριά ύδατα, κατά παράβαση της διεθνούς νομοθεσίας ή αν αγνοήσει τις εντολές των ιταλικών αρχών κινδυνεύει με κατάσχεση.

Επιπροσθέτως, το διάταγμα κάνει ακόμα πιο αυστηρές τις ποινές για τα σκουπίδια της ακροαριστεράς, που κάνουν τους νταήδες φορώντας κουκούλες. Έτσι, αν κάποιο…

Διαβάστε την συνέχεια στο Εθνικισμός.net

 

Exit mobile version