Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 15 Ιουνίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 15 Ιουνίου 2019

Η εγκληματικότητα εξακολουθεί και χτυπάει κόκκινο. Ακόμα και στις φυλακές που είναι 100% “ελεγχόμενοι” χώροι οι έγκλειστοι κάνουν ό,τι τους αρέσει και μαγνητοσκοπούν χασκογελώντας τις εφόδους της αστυνομίας στα κελιά. Αυτό από μόνο του δείχνει ότι το κράτος είναι ανύπαρκτο και αν υπάρχει είναι εξαιρετικά αδύναμο να επιβάλλει την νομιμότητα. Στους μόνους που μπορεί να δείξει την “δύναμή” του είναι οι αδύναμοι Έλληνες πολίτες. Μην απορούν λοιπόν που εμείς στηρίζουμε την Χρυσή Αυγή και θα το κάνουμε μέχρι να δούμε μια άσπρη μέρα.

Κωνσταντίνος Λ.

23 τουρκικά αεροσκάφη κατέλυσαν κάθε έννοια εθνικής κυριαρχίας στο Αιγαίο: 95 + 21 παραβιάσεις!

Θα μας πει ο άεργος ο Μητσοτάκης τι θα ψηφίσουμε; Τον ακούω αυτές τις μέρες και αηδιάζω! Αυτός είναι που θα ενώσει τους Έλληνες; Αυτός είναι ο “δημοκράτης”; Αυτός θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός; Τραγικοί πολιτικάντηδες που νομίζουν ότι η ζωή είναι στα Χάρβαρντς και στις λέσχες τύπου Μπίλντερμπεγκ. Δεν θα ψηφίσω ποτέ έναν Μητσοτάκη ή έναν Τσίπρα που δεν έχουν δουλέψει ούτε μια μέρα στην ζωή τους και δεν έχουν κολλήσει ούτε ένα ένσημο! Είμαστε από διαφορετικούς κόσμους και δεν πρόκειται να συναντηθούμε ποτέ! Ζήτω η Ελλάς των Ελλήνων που μοχθούν!

Χαράλαμπος Ι.

Προσβολή Μητσοτάκη κατά των Ελλήνων: Τους ψέγει για την ψήφο τους στην Χρυσή Αυγή σαν την Κανέλλη!

Καλές οι δημοσκοπήσεις, αλλά ο κόσμος βλέπει την έπαρση της ΝΔ και του Μητσοτάκη που από τώρα μοιράζει υπουργεία και την μεγάλη διαφορά από το ΣΥΡΙΖΑ που αυτόματα κάνει την ψήφο στην ΝΔ, χαμένη ψήφο. Αν έχουν έπαρση από τώρα τί θα κάνουν μετά την 7η Ιουλίου. Αυτά όταν τα βλέπεις καλό είναι να τα αποφεύγεις αλλιώς θα τα βρεις μπροστά και θα τραβάς τα μαλλιά σου. Ψήφο στην Χρυσή Αυγή για να ακούμε την φωνή των Ελλήνων δυνατή μέσα στην βουλή.

Στέλλα Κ.

Αλέξανδρος Γ’ ο Μακεδών: Ο Έλληνας Κοσμοκράτορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-15-iouniou-2019#ixzz5qv40PaMJ

Exit mobile version