Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο υπάλληλος του Γιούνκερ, Μ. Σχοινάς προορίζεται από τον Μητσοτάκη για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ

Ο υποτακτικός χαρακτήρας (και) της ΝΔ απέναντι στους διεθνείς τοκογλύφους είναι δεδομένος, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να φανερώνει τα διαπιστευτήριά του απέναντί τους όποτε και αν χρειάζεται.

Σε εφημερίδα καλά ενημερωμένη για τα εντός της ΝΔ τεκταινόμενα διαβάζουμε, συν τοις άλλοις, τα εξής για τις υποψηφιότητες στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος: «Υπό συζήτηση είναι επίσης για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ και ο Μαργαρίτης Σχοινάς, πρόσωπο το οποίο έχει σε εκτίμηση ο κ. Μητσοτάκης, αν και θα πρέπει να τονίσουμε ότι μια τέτοια επιλογή δεν είναι καθόλου τιμητική για τη Ν.Δ., καθώς ως εκπρόσωπος της Κομισιόν έχει υποστηρίξει (ουκ ολίγες φορές) θέσεις εχθρικές προς την Ελλάδα την περίοδο των Μνημονίων».

Ο «his master voice» της Κομισιόν, Μαργαρίτης Σχοινάς, όντως έχει καταγράψει ως υπάλληλος του Γιούνκερ θέσεις άκρως φιλομνημονιακές και κατά της Ελλάδας. Η οποιαδήποτε τυχόν αξιοποίησή του από τον Μητσοτάκη και την κυβέρνηση της ΝΔ θα είναι απολύτως ενδεικτική της εθελόδουλης στάση του απέναντι στους δανειστές-δυνάστες της Χώρας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-upallhlos-tou-giounker-schoinas-proorizetai-apo-ton-mhtsotakh-gia-to-pshf#ixzz5qv4xT171

Exit mobile version