Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Kυριακή 16 Ιουνίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Kυριακή 16 Ιουνίου 2019

Όχι, δεν περιμέναμε τον υποψήφιο της ΝΔ να μιλήσει τουρκικά για να καταλάβουμε πως η ΝΔ είναι ένα καθαρά φιλοτουρκικό κόμμα. Το έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια, όπως το έχει αποδείξει όλο το συνταγματικό τόξο. Όλοι τους κάνουν τεμενάδες στην Τουρκία, καταθέσεις στεφάνων στον σφαγέα του Ελληνισμού Κεμάλ, κάποιοι αμφισβητούν την γενοκτονία των Ποντίων. Δεν με σόκαρε ότι ο Μουσταφά Κατραντζή έβγαλε προεκλογικό διάγγελμα στα τουρκικά, όλα τα κόμματα πλην της Χρυσής Αυγής βγάζουν ανθελληνικά προεκλογικά διαγγέλματα. Σ’ αυτές τις εκλογές, επιτέλους έτσι όπως έχουμε ξυπνήσει από τον λήθαργο, μας δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία. Να μαυρίσουμε τους ανθέλληνες, τους τουρκοπροσκυνημένους και τους προδότες. Δεν θα χαρίσουμε ούτε μια ψήφο σ΄ αυτούς, δαγκωτό Χρυσή Αυγή!

Πέτρος Α.

 

Το δήθεν “αντισυστημικό” σόου του Βελόπουλου στα κανάλια του συστήματος!

Πανηγύριζαν για τα χαμηλά ποσοστά των ευρωεκλογών ότι τελείωσε η Χρυσή Αυγή και ο ένας πολιτικός αρχηγός μετά τον άλλον, ζητούν οι Έλληνες να μην ψηφίσουν Χρυσή Αυγή και να ψηφίσουν την πολιτική ουρά των ξένων συμφερόντων. Προχθές ήταν ο Κουτσούμπας, σήμερα είναι ο Κούλης. Σας γελάσανε κύριοι ότι οι ψήφοι της Χρυσής Αυγής θα πάνε σ΄ εσάς, οι Έλληνες καλούνται να ψηφίσουν για το μέλλον της Ελλάδας και το σίγουρο είναι ότι δεν θέλουν να το αποθέσουν στα δικά σας βρώμικα χέρια. Τον Ιούλιο η ψήφος στην Χρυσή Αυγή είναι μονόδρομος.

Ιωάννα Ζ.

Απάντηση στον “Ελεύθερο Τύπο”: Ποιοι είναι οι “χρυσαυγίτες” του Facebook;

Aνεβαίνουν λένε οι τιμές στα ακίνητα και ανακάμπτει η αγορά. Πώς να μην ανακάμψει η αγορά όταν τα σπίτια των Ελλήνων έχουν βγει σε πλειστηριασμούς και τα ξεπουλάνε σε ξένα συμφέροντα; Ξέρετε ποια είναι η νούμερο ένα αγοραστική δύναμη ακινήτων στην Ελλάδα; Oι ξένοι. Καλά ακούσατε έτσι ανεβαίνουν οι τιμές. Τα σπίτια που στερηθήκατε είτε για τα χτίσετε είτε για να τα αποκτήσετε και τα χάσατε λόγω υψηλής φορολόγησης τα αγοράζουν σε χαμηλές τιμές και σε λίγο, πέραν του γεγονότος ότι δεν θα υπάρχει Έλληνας σ΄ αυτήν την χώρα, δεν θα υπάρχουν και τίτλοι ιδιοκτησίας σε ελληνικά χέρια. Γιατί γι΄ αυτούς η χώρα μας αυτό είναι, ένα τεράστιο οικόπεδο που θέλουν να εκμεταλλευτούν για να βγάλουν περισσότερα λεφτά αυτοί και όσοι τους προμοτάρουν και ακολουθούν τις πολιτικές της παγκοσμιοποίησης.

Αλέξανδρος Γ.

Απάντηση στα τερατώδη ψέματα της «Real news»: Ιδού οι υποψήφιοι της Χρυσής Αυγής σε 17 Περιφέρειες

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-16-iouniou-2019#ixzz5r0VHGGy3

Exit mobile version