Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αιμόφυρτος στο νοσοκομείο κατέληξε 18χρονος ύστερα από επίθεση λαθρομεταναστών στην Κοζάνη

Αιμόφυρτος στο νοσοκομείο κατέληξε 18χρονος ύστερα από επίθεση λαθρομεταναστών στην Κοζάνη

Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε τα ξημερώματα της Κυριακής στην Αιανή Κοζάνης, μετά από επίθεση που δέχθηκε 18χρονος κάτοικος του χωριού από ομάδα λαθρομεταναστών που στεγάζονται σε δομή της ΜΚΟ «Άρσις».

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του kozanimedia.gr, ο νεαρός διακομίστηκε αιμόφυρτος στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης με ασθενοφόρο, ενώ μεγάλη ομάδα κατοίκων της περιοχής, που γιόρταζε την πρώτη ημέρα του πανηγυριού του Αγίου Πνεύματος, βρέθηκε έξω από το ξενοδοχείο που έχει μετατρέψει σε hot spot η ΜΚΟ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη ΜΚΟ δηλώνει ως οικονομικό χορηγό της, μεταξύ άλλων, το ελληνικό παράρτημα του ιδρύματος Soros, Solidarity Now, στο οποίο, μέχρι πρότινος, επικεφαλής ήταν η ξαδέρφη του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Επίσης αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη ΜΚΟ χρηματοδοτήθηκε από την κυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ, όπως είχε αποκαλυφθεί από ερώτηση του Συναγωνιστή Ν. Κούζηλου.

Σας παρουσιάζουμε τα έγγραφα:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/aimofurtos-sto-nosokomeio-katelhje-18chronos-ustera-apo-epithesh-lathrometa#ixzz5r0YIMJAC

Exit mobile version